Scooter předvede pátek v Praze skvělou show

Scooter předvede pátek v Praze skvělou show

13. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
„Těšte se  na skvělý večer a divokou párty! láká frontman kapely Scooteru H.P. Baxxter. Již tento pátek 13. listopadu vystoupí v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti legenda evropské taneční scény devadesátek, která má na svém kontě 23 hitů v top ten, 30 miliónu prodaných nosičů a na 90 zlatých a platinových desek za prodej.
Taneční beaty, přesně se trefující do nálady zábavychtivého publika, oslňující pódiová show, originální polodeklamovaný a polokřičený projev frontmana H. P. Baxxtera, jehož charismatu a sex-appealu čas nic neubral. „Pracujeme na novém albu a v Praze zahrajeme nový singl Riot, ale samozřejmě i řadu starých dobrých pecek. How Much Is the Fish, Hyper Hyper i Nessaja nebudou chybět. Takže přijďte! Prostě: Move Your Ass!,” dodává H.P. s úsměvem a odkazem na další hit kapely. O generaci mladší scooterovská posila, hudebník a producent Phil Speiser láká poznámkou o svém šéfovi : „H.P. žije muzikou a Scooterem, a to je strašně důležitý. Nezáleží na tom, jakej blbej den to zrovna předtím byl. V momentě kdy jde na scénu, všechna pozornost patří lidem. On tomu dá všechno.” Dodejme, že co platí pro H.P.Baxxtera jako frontmana, platí beze zbytku o celé kapele.

Scooter

Diváky před Scooter roztančí dva špičkoví čeští producenti a Djové: Z Jižních Čech přiveze svůj mix přední znalec raveové a taneční scény DJ Basslicker, pražskou scénu bude svými beaty reprezentovat DJ Mikael van Dikeen. A poté, co opustí pódium hlavní hvězda večera, tancechtiví mohou pokračovat ještě během videodiskotéky.

Úchvatnou jízdu se Scooterem i českými DJs mohou diváci zažít 13. listopadu 2015 od 19:00 hodin v Malé sportovní hale na Výstavišti v Praze - Holešovicích. Vstupenky, v cenách od 850 Kč do 2 490 Kč jsou k mání v sítích Ticketpro, Ticketportal a také na GoOut.cz. Více informací na www.scooter2015.cz a https://www.facebook.com/scooter2015.cz/.

Dodal: Michaela Braná, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SCOOTER

Pátek 13. 11. 2015
Vstup: 650 - 2490 Kč
Vystupují:
Scooter (DE)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

15. 11. 2015 | 17:03:24
+0 | -0

SH#T

Pokud by ministerstvo kultury bylo k něčemu,tento "koncert" by zakázalo!!!Chtít 2 a půl litru za něco,co se nedá ani poslouchat,to je opravdová perverze.Mimochodem,ve čtvrtek jsem byl za 42 éček na New Order,kde byli i jejich významní kolegové z branže a jsem rád,že mám vkus(s tím se totiž člověk už rodí).Již nikdy proto nevstoupím na tyto stránky..
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika