Hrubá domácí pařba s Prago Union

Hrubá domácí pařba s Prago Union

18. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jestli jste na některém z letošních festivalů navštívili vystoupení Prago Union, pak víte, že léto se u Pragofky neslo ve znamení oslav desátého výročí od vydání debutového alba HDP (Hrubý Domácí Produkt). Mohli jste tak slyšet prakticky celou desku naživo, což bylo u značného množství skladeb vůbec poprvé. 
Teď už vše směřuje do finále a vy máte možnost dorazit s kapelou zapařit na Hrubou Domácí Pařbu na letošní tradiční koncert do Lucerna Music Baru. Tam ve čtvrtek 19. listopadu tyto “oslavy” vyvrcholí.

Bude to velký. Těšit se můžete na všechny české hosty, kteří se na albu podíleli, takže James Cole, DeZrechts, Dědek, Admirál Kolíbal… Za zvuků směšného fousatého orchestru Champion Sound to bude výjimečná oslava, jakou si podobně výjimečné jubileum jako deset let od vydání alba HDP zaslouží. Některé pecky jste neslyšeli dlouho, jiné ještě naživo vůbec nikdy, a jelikož kluci už pilně makají na nové desce, je velmi pravděpodobné, že další šance nepřijde dlouho. Tedy jestli vůbec. 

Tak nezapomeňte - 19. listopad, Lucerna Music Bar, Prago Champions se spoustou hostů - prostě Hrubá Domácí Pařba… Smrt Žije!

Vstupenky v předprodeji pořídíte za 230 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 280 Kč.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HDP BOOMBOX

Čtvrtek 19. 11. 2015
Vstup: 230 - 280 Kč
Vystupují:
Prago Union & Champion Sound
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika