Spectaculare warm up s Ulrich Schnauss & Aidan Baker

Spectaculare warm up s Ulrich Schnauss & Aidan Baker

25. 11. 2015  |  Autor: Vendula Říhová  |  Komentáře (0)
Začátek nového roku nám tradičně zpříjemní festival Spectaculare. Zahřát se ale můžete zimě navzdory už ve čtvrtek 26. listopadu na warm-up party festivalu. Do pražské Akropole zavítá Ulrich Schnauss v doprovodu Aidana Bakera. O následný večírek se v DJ setu postará Emika a duchovní otec festivalu – Josef Sedloň.
Německý představitel shoegaze hudby Ulrich Schnauss bude hlavním tahounem warm-upu festivalu Spectaculare. Můžeme předpokládat, že v duchu své poslední sólové desky Long way to fall se Ulrich Schnauss dotkne melancholické struny uvnitř každého z nás. Více se o jeho chystaném koncertě a o Ulrichovi samotném dozvíte v rozhovoru.
 

Ulrichovi bude se svou elektrickou kytarou sekundovat Kanaďan Aidan Baker. Vzhledem k jeho otevřené mysli a chuti k experimentům se dá předpokládat netradiční pojetí post-rocku. Specialista na kytarové drony nelpí na jedné žánrové kategorii, ale vychutnáte si ho od ambientu po shoegaze.
 

O následný pekelný večírek se postará talentovaná dívka s českými kořeny Emika. Tahle diva je v současnosti pod křídly Ninja Tunes. A pokud vám tahle informace jako měřítko kvality nestačí. Tak poslouchejte:
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPECTACULARE WARM UP: ULRICH SCHNAUSS

Čtvrtek 26. 11. 2015
Vstup: 330 - 400 Kč
Vystupují:
ULRICH SCHNAUSS, SUPPORT AIDAN BAKER , EMIKA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika