České hrady pokračují na Bezděz

České hrady pokračují na Bezděz

31. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival se v atypickém prostředí významné historické památky hradu Bezděz odehraje první srpnový víkend
V pátek 4. srpna začne od 20.00 hodin karnevalový večírek v hradních prostorách, organizátoři vyzývají návštěvníky: Masky sebou! V osm hodin večer také začíná výstava Tajemství a mystika stromů, kterou pořádá Nadace partnerství - nejvýznamnější česká nadace podporující ekologické projekty ve všech regionech České republiky. Od 21.00 vystoupí kapela Hypnotix, ohňoví perfomeři PA-LI-TCHI. Po desáté hodině začne přednáška o netopýrech, páteční večer uzavřou DJs RUha DiGgi. V sobotu vystoupí na dvou pódiích Support Lesbiens, Monkey Business, Kryštof, Lenka Dusilová, Sunshine, Priessnitz, New Orchestra of Dreams a Tonya Graves, Wohnout, Indy & Wich, Mojmir Papalescu & The Nihilists, Another Way, Indy & Wich nebo Southpaw.

bezdez

„Areál bude otevřen v 11.30, program začne ve 13 hodin a skončí dvě hodiny po půlnoci. V ceně vstupenky je zahrnuta prohlídka hradu Bezděz, na kterou návštěvníky srdečně zveme,“ uvedl Michal Šesták z pořádající agentury Nedomysleno.

České hrady.CZ nabízí netradiční atmosféru, která se liší od ostatních letních festivalů ojedinělým prostředím, ve kterém je možné bezplatně stanovat. V blízkosti hradu Bezděz bude vyhrazené parkoviště pro návštěvníky festivalu s kapacitou 1500 aut.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika