FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Korn zahrají v červnu na Aerodrome festivalu

Korn zahrají v červnu na Aerodrome festivalu
14. 12. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Aerodrome Festival, který v předchozích letech přivezl do Prahy Metallicu, System Of A Down, Avenged Sevenfold, Limp Bizkit nebo Roba Zombieho, a na jehož dosavadní dva ročníky zavítalo na 50 000 návštěvníků, ohlašuje prvního účinkujícího pro příští rok! Tím nebude nikdo menší než jedna z nejpopulárnějších amerických rockových skupin - KoRn.
Předprodej vstupenek na festival, který se 15.června rozprostře na ploše Areálu PVA EXPO LETŇANY, bude zahájen v úterý 15.prosince v 10 hodin společností Ticketportal.
 

První dva tisíce vstupenek budou k dostání za 1190 korun, po vyprodání se bude cena zvyšovat. O navýšení vstupného budou návštěvníci festivalu v dostatečném předstihu informováni na oficiálním festivalovém profilu na facebooku.


KORN
Americká skupina Korn, která je mj. považována za průkopníky nu-metalu, se zformovala v roce 1993 v Kalifornii. Do čela světové rockové elity ji uvedlo třetí album Follow The Leader, které se jako první v diskografii této kapely vyhouplo na vrchol prestižní hitparády časopisu Billboard TOP 200, kde od té doby bodovaly všechny její následující desky.

Milióny fanoušků po celém světě si tato formace získala nejen mimořádně energickými koncerty, nesmlouvavým frontmanem Jonathanem Davisem ale i častými experimenty se zvukem.  "Korn chtěli vždy hledat jinou cestu, měnit věci, dělat je způsobem, jaký by nikdo nečekal. Chtějí tvořit umění, které je odlišné a nekonformní.“ nechal se kdysi slyšet Jonathan Davis a nahrávky kapely jeho slova potvrzují. Při vzniku desátého alba The Path Of Totality se skupina nebála sáhnout ani po největších současných producentech elektronické hudby jako např. Skrillexovi.

Do dnešního dne vydali Korn jedenáct studiových nahrávek, které jsou ověnčeny bezpočtem cen (včetně Grammy Awards). Posledním zářezem v jejich diskografii je album Paradigm Shift vydané v roce 2013, na kterém s Korn po bezmála deseti letech opět spoupracoval jejich původní kytarista Brian "Head" Welch. Ten také v srpnu letošního roku pro portal Metal Injection potvrdil, že kapela začíná připravovat nové album: „Před pár týdny jsme začali skládat nový materiál. Máme hrozně moc nápadů, ale v kapele nás je pět a chceme, aby všichni byli s výsledkem spokojeni. A to chce svůj čas. Ale i když jsme zatím na úplném začátku tvůrčího procesu, už teď můžu prohlásit, že nové album bude mnohem tvrdší než naše desky z posledních let.“

Přípravy nového alba skupina v letošním roce proložila rozsáhlou koncertní šňůrou k 20.výročí vydání jejich debutové nahrávky Korn, kterou celou během tohoto turné přehrávala. Do Čech, kam přijíždí pro tisíce svých příznivců hrát ráda a pravidelně, se ale kapela vrátí s průřezem celou její dosavadní kariérou.

Aerodrome Festival pořádá NuCoast Productions ve spolupráci s Octopus Promotion. Více na www.aerodrome-festival.cz

Dodal: Katka Dědková
AERODROME

AERODROME

Středa 15. 6. 2016
od 1190 Kč
Vystupují:
KoRn (USA), Bad Religion (USA), Billy Talent (CAN), Bring Me The Horizon (UK), Zebrahead (USA)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |