FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hardshock Festival - 5. Prohlášení

Hardshock Festival - 5. Prohlášení
04. 01. 2016   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
V sobotu 16. dubna 2016, započne nová éra ve světě hardcore festivalů. Stane se něco mimořádného! Na Almere Strand v Almere se vrátí festivalový život! Chcete se o tom dozvědět víc? Přečtěte si následující řádky!
Konečně je to tady, konečně je venku tajemství, které se dlouho drželo pod pokličkou! A co že je tím tajemstvím? No přece, páté výročí festivalu Hardshock! Jste připraveni na větší, lepší a tvrdší festival? Věřte, že Hardshock Festival je připraven vám, vše zmíněné nabídnout! Ptáte se, kde že se bude konat jubilejní pátý ročník festivalu Hardshock? High Energy Events pro festival Hardshock na příští rok zvolili zcela nový domov, a tím je ohromující Almere Strand v Almere!
 

Vzhledem k tomu, že se Hardshock Festival přestěhovala do Almere Strand, jsou organizátoři schopni se plně realizovat a řešit některé nedostatky, které je dříve ve Zwolle limitovali. Například je již nebude trápit zvykový limit a omezený prostor. Tato nová lokace sebou nese příležitost, aby toto vydání Hardshock festivalu bylo opravdu větší a lepší než ty předchozí!

Pro ty z vás, kteří ještě neznáte, Hardshock Festival, tak si buďte jistí jednou věcí a to tím, že festival je opravdu 100% Hardcore. Pokud již teď umíráte zvědavostí, jací umělci budou vystupovat na festivale, tak si budete muset ještě chvíli počkat. Kompletní line-up, který bude čítat víc jak 100 umělců na 6 stage bude, jak je již tradicí oznámen v nadcházejících měsících.

Hardshock Festival - The 5th Statement

High Energy Events opět posouvá hranice na další úroveň! Jste připraveni zažít ultimátní festival svého života? Milujete Hardcore? Tak navštivte Hardshock festivalu - 5. Prohlášení. Lístky jsou v prodeji na http://www.hardshockfestival.com/#!tickets/cp9p od 25. listopadu 2015 za pouhých 39,50 (bez poplatků) €. Minimální věk pro vstup na Hardshock festivalu je 16 let.

Chcete být včas o všem informování? Sledujte webové stránky Hardshock festivalu, a nezapomeňte sledovat sociální sítě. Buďte součástí revoluce Hardshock festivalu:
www.hardshockfestival.com
www.facebook.com/hardshock
HARDSHOCK (NL)

HARDSHOCK (NL)

Sobota 16. 4. 2016
Vystupují:
Al Twisted, Amada vs. Synthax, Amnesys, Andy the Core vs. X-Mind, AniMe, Art of Fighters, Bartoch vs. The Punisher, Broken Minds, Brutale (The Sickest Squad vs. Meccano Twins vs. Andy the Core), Chrono, Claudio Lancinhouse, D-Fence, D-Passion vs. Meccano Twins, Dano vs. Buzz Fuzz, Delirium vs. Rob Gee, Dione, Dither, DJIPE, Dolphin [LIVE], Endymion, Enzyme X [SPECIAL], Eye-D & Hidden, Fracture 4, Frantic Freak – Hellfish, Igneon System, Koozah, Lady Dammage vs. Sjammienators, Lady Dana, Leviathan vs. Arjuna, Malke [LIVE], Manu le Malin, MD&A [LIVE], Micromakine, Mindustries [LIVE], Muphcase, N-Vitral [LIVE], Nico & Tetta, Noisekick [LIVE], Nukem (The Speed Freak vs. Mutante), OMI [LIVE], Omkara [LIVE], Ophidian & Miss Hysteria [LIVE], Painbringer, Passenger of Shit, Peaky Pounder vs. Rude Awakening, Penta, Promo, PRSPCT XTRM (Thrasher vs. Detest vs. Redman), Putty, Radium – Rheeza, Ruffneck vs. NeoX, s’Aphira, Satan, Sandy Warez vs. Section Grabuge, Scott Brown, Sei2ure vs. Synapse, Sequence, Sinister Souls, Spanish Hardcore Armada, SRB vs. Plague vs. Smurf, Stolen Cult [LIVE], Synaptic Memories, System Noize (F-Noize vs. System Overload), Tensor & Re-Direction, The Clamps, The DJ Producer vs. Deathmachine, The Outside Agency vs. Wavolizer, The Panacea, The Sickest Squad, The Stunned Guys, The Vizitor vs. Paranoizer, Tommyknocker vs. The Wishmaster, Tripped vs. Detest, Tymon vs. Splinter Cell, MC Ruffian, MC Da Mouth of Madness, MC Axys
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |