Divoká jízda s Che Sudaka v Lucerna Music Baru

Divoká jízda s Che Sudaka v Lucerna Music Baru

12. 01. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do pražského Lucerna Music Baru se 7. února vrátí barcelonská kapela Che Sudaka považována za vlajkovou loď žánru mestizo music. Kdekoliv se dva argentinští bratři Leo a Kachafaz společně s kolumbijskými kámoši Cheko a Jotou objeví, jejich fůze cumbia, ska a punku garantuje rozjetou párty až do rána!
Expresivní sociokritické texty Che Sudaka odstraňují ideologické nebo psychologické hranice a snaží se bránit lidskou koexistenci proti politickému a mediálnímu tlaku. Dřívější ilegální imigranti z barcelonských ulic mají za sebou festivalová vystoupení ve čtyřiceti různých zemích a odehráli více jako 1500 koncertů po celém světě. Jejich hudební kořeny vycházejí z jihoamerické populární kultury a legendárních kapel jako The Clash, Mano Negra a Los Fabulosos Cadillacs. Ohromující energie, kterou dávají svým diváků, je jejich hlavní značkou. Od Kolumbie po východní Evropu, od Mexika po Japonsko, zvou Che Sudaka na svou fiestu a nemůžou se dočkat, až spolu s vámi obrátí svět naruby. 
 

Che Sudaka mají za sebou již šest studiových alb, zatím poslední deska vydaná na podzim 2014 nese název Hoy. Kapela se na ní vrátila ke svému původnímu zvuku, který pojmenovali La Makina Punk.

Che Sudaka

Vstupenky v předprodeji jsou za 320 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 380 Kč.

Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/858266230958817/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHE SUDAKA

Neděle 7. 2. 2016
Vstup: od 320 Kč
Vystupují:
CHE SUDAKA (ES)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika