V Brně proběhne nový festival Euphoria

V Brně proběhne nový festival Euphoria

10. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Promotéři z Brna představují nový projekt s názvem Euphoria festival. První díl proběhne v pátek 11.3. v Brněnském Sono centru, které je bez pochyby nejmodernějším klubovým prostorem v ČR. Tento prostor byl vybrán z toho důvodu, že respektuje požadavek maximálního kvalitního hudebního zážitku a komfortu jak pro hosty, tak i pro samotné účinkující.
Hlavní sál klubu má tří podlaží se dvěma velkými balkóny a čtyřmi bary, funkční vzduchotechniku, kuřárnu a více než dostatečně prostorné vybavené zázemí pro účinkující. Při tom všem si však zachovává velikost klubu, takže je zaručena  exluzivní blízkost vystupujících. Kapacita je 1200 míst na stání. Celý tento komplex doplňuje ještě moderní hotel a výborná restaurace.

Euphoria festival

Sono centrum vlastní také jako jediný klub v ČR sound system K2 od L-Acoustics, který využívají světové EDM festivaly jako je například Tomorrowland a Ultra Music Festival.

Euphoria festival jde s dobou a tak se návštěvníci můžou těšit převážně na tuzemskou a slovenskou špičku z EDM scény. Drtivá většina těchto jmen vystupovala v posledních letech na hlavní stagi festivalu Mácháč. 

Do Brna na větší akci vůbec poprvé zavítá v dnešní době velmi oblíbený DJ Richard Reynolds. Začátek jeho úspěchu se datuje k roku 2011, kdy vyhrál DJ contest na již zmíněném open-air festivalu Mácháč a hrál na hlavním pódiu spolu s DJi jako Sebastian Ingrosso a Alesso. Richard je rezidentem známého pražského klubu Retro Music Hall. Příprava jeho vlastních mashupů, bootlegů a editů na každém jeho vystoupení je důvod, proč patří mezi nejvíce bookované a populární české EDM DJs a producenty.

Dále se můžete těšit na:

Chrise Sadlera, který piluje své DJské techniky od roku 1992 a je původem z Nottinghamu. Hrál po celé republice a posléze i v zahraničí - v Německu, Rakousku, Polsku a na Slovensku - na jedné listině se jmény jako Paul Oakenfold nebo Dave Angel. Chris si již získal své stálé příznivce a o jeho povznášející, působivý a funky house je nyní vetší zájem než kdykoli predtím.

EKG –  Jeho precizní mixing a práce s DJským pultem se roznesla velmi rychle a díky ní je považován za technicky nejlepšího DJe na Slovensku. K jeho vystoupení patří velmi diskutované téma a to je práce s mikrofonem. Jeho nesrovnatelný drive s mikrofonem a magická komunikace s davem jsou atributy, které z DJe EKG delají jednoho z nejoblíbenejších a nejžádanejších slovenských DJs.

Johny de City – Je rezidentem dvou bratislavských podniků - Trafo a Rio. Tvoří své vlastní mashupy, bootlegy a edity. Ty vydává jednou za měsíc pod hudebními podcasty, které nesou název MASHUP AVENUE. Jsou podporovány několika významnými producenty a také hudební relací Get Fun na Fun rádiu.
Sedliv – Brněnský producent a DJ během několika málo let vypracoval svoji hudební tvorbu na úroveň světové kvality. Společně s DJem Brianem tvoří známý český projekt Audiorockers. Jejich mashupy pravidelně hrají ve svých setech například Nervo nebo R3hab. Mezi jeho největší úspěchy patří hraní na festivalech Mácháč, Gravity nebo Beats 4 Love, dále pak hraní v klubech Papaya, Aquarius a Calypso na proslulé chorvatské pláži Zrce.

Lahvisz & Cerevatov – toto duo tvoří dvojice mladých DJů a především producentů. Na české scéně za mixážním pultem jako duo působí již od roku 2013. Za tu dobu měli příležitost se předvést nejen v mnoha špičkových klubech po celé České republice, ale také na velkých festivalech jako například Mácháč nebo Prigl Open-Air, po boku světoznámých Djů. Jejich show je vždy energická a různorodá právě díky vlastní produkci.

Níže je také návrh jedinečné visuální a videomappingové show hlavní stage, o kterou se postará firma VISUALOVE. Ti se v posledních letech starali například o stage festivalu Mácháč a Elektry. Kdo tyto akce navštívil, tak tedy určitě ví, že to bude show ve velkém stylu. 

Euphoria festival

Videomapping bude doplněn o sexy GOGO tanečnice, světelnou a laserovou show, CO2 děla a o aftermovie akce se stará Jan Frejm.

Odkaz na facebookovou událost Euphoria festivalu neleznete zde a webové stránky sloužící k nákupu online vstupenek zde.

Dodal: Radim Ekart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EUPHORIA FESTIVAL

Pátek 11. 3. 2016
Vstup: od 190 Kč
Vystupují:
Richard Reynolds, DJ EKG, Chris Sadler, Johnny de City, Sedliv [Audiorockers], Lahvisz & Cerevatov
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika