The Petebox show již tento čtvrtek ve Stormu

The Petebox show již tento čtvrtek ve Stormu

17. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oblíbený britský beatboxer ThePetebox přiváží do Prahy svou exkluzivní show plnou skvělé živé hudby, improvizace a beatboxu, na které se tentokráte představí dvojnásobný UK Beatbox šampion Reeps One a dva nadějní mladíci se skvělým flow - Too Many T's!
Po loňské vyprodané show britského krále beatboxu Beardymana vám Storm club společně s THePeteboxem představí zbrusu novou noc THePetebox show, na které vám budou představovat zajímavé hosty světové beatbox & hip hop scény. Již tento čtvrtek tak budete mít možnost poprvé v České republice slyšet skvělého beatboxera jménem REEPS ONE, který si zakládá na tom, že nepoužívá smyčky a skladby vytváří pouze svým hlasem. Poprvé do ČR také zavítá mladá dvojice raperů z Londýna - Too Many T´s , kteří jsou nazývání britskými BEASTIE BOYS. Support DJ tohoto večera bude ostřílený DJ Akvamen, který ví, jak udržet parket ve varu.

Vstupenky na tuto jedinečnou show jsou stále  v prodeji za 350 Kč v síti NEXTPAY a TICKETPORTAL , ale pokud se chystáte na koncert se svojí drahou polovičkou, doporučujeme využít speciální nabídky 1+1 vstupenka ZDARMA, a to v síti NEXTPAY. Více informací naleznete na webu klubu Storm a na Facebook události.
 


ThePetebox je britský beatboxer, hudebník, skladatel a multiinstrumentalista, jehož live vystoupení si získala diváky po celém světě. V roce 2005 vyhrál Beatbox Championships rádia BBC 1 a byl také jmenován vítězem Talent Award stanice Channel 4. Peteův styl se dále vyvíjí, jeho vystoupení nově obsahují i speciální efekty, více looperů a také kytaru – to vše dohromady s jeho unikátním beatboxem tvoří komplexní skladby.

Reeps One
Harry Jeff ( *18.11.1989 ) známější pod svým uměleckým jménem Reeps One je londýnský beatboxový umělec, který se proslavil zejména svými dubstepovými zvuky a neuvěřitelnou rychlostí jeho beatboxu. Svému koníčku se začal věnovat ve věku 15-ti let a je uznáván jako vůdčí osobnost „New School Beatbox“ scény. On a Beardyman jsou jedinými beatboxery, kteří dokázali vyhrát prestižní soutěž Vauxhall UK Beatbox Championships dvakrát po sobě.

Jeho styl se vyznačuje, na rozdíl od mnoha jiných beatboxerů, tím že nepožívá smyčky ale celé skladby vytváří pouze svými ústy a hlasem.

Reeps One vystupoval s hudebními projekty jako jsou Rusko, Benga, Skream a Emalkay a  předskakoval uskupením The Prodigy, Andy C, Roni Size, De La Soul, Jay Sean, DJ Qbert, Akon, Chris Brown, Scratch Perverts a Foreign Beggars. Tři roky po sobě vystupoval na hudebním festivalu Glastonbury a v poslední době vystoupil například na TomorrowWorld 2015.

Too Many T´s
Too Many T’s – dvojice raperů z jihu Londýna, která staví na pilíři zlaté éry hip hopu éra hip hopu. To hlavně díky jasné pozitivitě jejich hudby, kadence jejich flow a neuvěřitelné energie přímo tryskající z jejich show.
Kritici je srovnávají s britskou verzí mladých BEASTIE BOYS. Mnoha oceněními ověnčení a označováni za jeden z jeden z nejlepších hip hopových „live actů“ přinášejí Too Many T’s čerstvý vítr do rapových vod.
 Úspěšnost jejich nahrávek je vzala na cestu Evropou a zpět domů do rodné Británie, kde vystoupili na hlavních stages mnoha festivalů jako Bestival, Camp Bestival, Glastonburry, Belladrum, Forgotten Fields, Beat Harder, Boomtown, Shambala a mnoha dalších.

Díky své tvrdé práci jsou TMT zváni do bezpočtu britských klubů a měli tu čest otvírat vystoupení jejich hrdinů z dětství jako jsou Snoop Dog, Public Enemy, Chali 2NA z Jurassic 5, Wu Tang Clan, Grandmaster Flash, Ugly Duckling, People under the Stairs a dalších.

Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Dodal: David Hodák, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE PETEBOX PRESENTS REEPS ONE & TOO MANY T'S

Čtvrtek 18. 2. 2016
Vstup: 350 - 500 Kč
Vystupují:
THe Petebox live, Reeps One live, Too Many T´s, Akvamen
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika