FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sázavafest 2016 láká na hvězdy hudebního i divadelního nebe

Sázavafest 2016 láká na hvězdy hudebního i divadelního nebe
24. 02. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Letošní Sázavafest se rozhodl udržet laťku svého loňského 15. výročí. Představí nejen velké zahraniční hudební hvězdy, ale také to nejlepší z československé hudební scény : Chinaski, Monkey Business, Mig 21, Petr Kolář, Ewa Farna, Majk Spirit (SK), Ine Kafe (SK), Jelen, Michal Hrůza, Xindl X, Wohnout, Sto zvířat, Vladimír 518, Slza, Voxel, Sebastian, Kristina (SK), Marek Ztracený, Blue Effect, Portless Krucipüsk, Jiří Schmitzer, Petr Bende, Keks, Vlasta Horváth, Miro Šmajda (SK), Jana Koubková.
Největší lákadlem bývají zahraniční hvězdy. I v tomto roce festival chystá několik zahraničních jmen. Mezi první se řadí M.I.N.E. Tento sólový projekt Markuse Meyna, frontmana legendární elektronické skupiny Camouflage, si odbude českou premiéru právě na Sázavafestu. Zazní jak nové elektronické pecky, tak i největší hity od skupiny Camouflage. Zpěvák Markus je ve skvělé formě a těší se na show. Další hvězdou večera se stanou němečtí Final Stair. Final Stair přitahuje celé generace svým čistým a upřímným zvukem. Svou energickou show skupina osloví každého, i toho nejnáročnějšího posluchače. Final Stair zvou své posluchače do báječného a unikátního světa, který sami vytvořili a dovolují jim svézt se na hudební vlně nepředstavitelné intenzity.

Jako další zahraniční hvězdy Sázavafest uvítá rakouskou punk-rockovou kapelu Kitty in a Casket či německou zpěvačku Meg Pfeiffer. Tato sólistka, která cestuje spolu se svojí kytarou nebo v doprovodu perkusionisty, divákům předvěde směs amerického popu, country a špetky blues. V roce 2009 nahrála například novou verzi hitu Poker Face od Lady Gaga ve stylu country music.

Českého zastoupení se mimo zmíněné ujme Michal Šindelář, který oslaví 20 let na hudební scéně. Tento talentovaný muzikant doprovázel takové interprety, jakými jsou Katapult, Ivan Mládek či Ivan Hlas. V roce 2004 se stal bubeníkem skupiny Semtex. Za dvacet let své hudební činnosti odehrál přes 1500 vystoupení, podílel se na více jak 40 albech a složil hudbu ke 2 divadelním představením.

Mezi hlavní hvězdy se zařadí také slovenská skupina No Name. Ta letos slaví také 20 let na hudební scéně a pro Sázavafest připravuje speciální vystoupení s českou kapelou Chinaski.

V loňském roce zaznamenal velký úspěch svým koncertním vystoupením Pavel Callta. Festival se tedy rozhodl dát mu letošní rok větší prostor            a uvede ho hned 2x v jeden den se speciálními vystoupeními.
Bojíte se, že nebudete stíhat přebíhat mezi jednotlivými stage? Nebojte! V letošním roce nebude Rock´n More stage a všechna pódia tedy naleznete v jednom areálu.

Hudebních hvězd je skutečně mnoho a doplní je hvězdy divadelních pódií. Konkrétně Hudebního divadla Karlín. Projekt „10 let nad vodou“ přinese exkluzivní vystoupení hvězd Hudebního divadla Karlín s živým orchestrem, pěveckou company a s těmi největšími „peckami“, které bylo dosud možné slyšet i vidět jen v klasickém kamenném divadle. Bez kostýmů a šminek, bez divadelního pozlátka v cca 45 minutách Aida, Carmen, Producenti, Addams Family, Jesus Christ Superstar a další - průřez toho nejlepšího za posledních deset let Hudebního divadla Karlín, tedy za dobu, která uběhla od znovuotevření zrekonstruované budovy divadla, zničené povodněmi v roce 2002.

Sázavafest podporuje nejen divadlo, ale také soutěže. Na festivalu si zahraje hned několik vítězných kapel. První je soutěž regionálních kapel, ze které vzejdou 3 vítězové, kteří si zahrají ve čtvrtek v 3 úvodních hracích časech, přičemž program bude otevírat 3. místo. Druhou soutěží je pak soutěž vysokoškolských kapel University Band Contest, ze které vzejde vítěz, který si bude moci užít nezapomenutelnou atmosféru publika, před kterým na Sázavafestu vystoupí.

A jak je dle výše uvedeného patrno, Sázavafest podporuje studenty. Držitelé platných průkazů ISIC/ITIC/IYTC/ALIVE mohou využít slevu na vstupném, a to hned od 1. března 2016. Platí pouze při koupi vstupenek v předprodejní síti Ticketportal.

Dodal: Ivana Lázniková, Sázavafest
SÁZAVAFEST

SÁZAVAFEST

Čtvrtek 4. 8. 2016 až Sobota 6. 8. 2016
Vystupují:
M.I.N.E., Morcheeba, Kitty in a Casket, Meg Pfeiffer, Chinaski, Monkey Business, Mig 21, Petr Kolář, Ewa Farna, Majk Spirit (SK), Ine Kafe (SK), Jelen, Michal Hrůza, Xindl X, Wohnout, Sto zvířat, Vladimír 518, Slza, Voxel, Sebastian, Kristina (SK), Marek Ztracený, Blue Effect, Portless Krucipüsk, Jiří Schmitzer, Petr Bende, Keks, Vlasta Horváth, Miro Šmajda (SK), Jana Koubková a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |