Přijíždí frontman Cypress Hill, velký boss B-Real

Přijíždí frontman Cypress Hill, velký boss B-Real

04. 03. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Cítíš se sick? Žádný strachy, přijíždí Dr. GreenThumb a dá ti pořádnou medicínu v podání toho nejdrzejšího rapu. B-Real - lídr jedné z nejlepších kapel hiphopové historie Cypres Hill už je na cestě a společně s Demrickem si dají evropskou tour se zastávkou i u nás.
Přijď se přesvědčit, že všechny současné rapery strčí stále s přehledem do kapsy.
 

Heads up! Přijíždí B-Real a svým nezaměnitelným hlasem a svolává všechny šílence z okolí hymnou “Insane In The Brain”. Vytáhni svěrací kazajku, opraš svou sbírku toho nejlepšího rapu, vytáhni kazety, CDs a všechno, co od Cypress Hill máš a jednoduše si připomeň, proč má tohle seskupení fame. Není to jen přes 18 milionů prodaných alb, ale hlavně jejich strhující show, se kterými několikrát objeli celý svět a byli headlinery snad všech velkých festivalů.

B-Real

Díky kubánsko-mexickým kořenům má vrozený temperament a horkokrevnost. Kluk z ulice, zapletený s nechvalně proslulým gangem Bloods a postřelený v potyčce s drogami. Tahle zkušenost otevřela B-Realovi oči, pomohla mu dostat se ze života kriminálníka a hlavně vytvořila příběh prvního alba Cypress. Právě tyhle real zážitky dodávají jeho rapu ten správný drive. 

B-Real sice pochází ze staré školy, ale určitě v současnosti není žádným vyčpělým fotrem, co se zasekl v devadesátkách. Jeho sólo dráha je toho důkazem. Tři vydané mixtapes a album “Smoke N Mirrors” zavřely klapačku všem, kdo o něm pochybovali. Vedle toho i několik projektů jako třeba “Serial Killers” (B-Real, Demrick, Xzibit), se kterým byl v Praze naposledy. Tentokrát dorazí ve dvou se svým chráněncem Demrickem, kterému dal support při produkování několika tracků na jeho debutovém mixtapu Audio Hustlaz, Vol. 1(2008). Demrick není ale žádnej mazánek. Kolaboroval třeba i s umělci jako Xzibit, Snoop Dogg nebo Kurupt a dokázal si sám za sebe vydobýt respekt. Jak je vidět z jejich společných tracků jako třeba “Kush Conversation” nebo “Angels Come Calling”, tihle dva se ve flows doplňují a tak je už teď jasné, že jejich pražská show bude real!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
B-Real of Cypress Hill with Demrick - Dr GreenThumb European Tour
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika