Selah Sue potvrdila dva jarní koncerty v ČR

Selah Sue potvrdila dva jarní koncerty v ČR

18. 03. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Belgická nadžánrová hvězda Selah Sue je v Čechách velmi oblíbená. Svědčí o tom i předchozí vyprodané koncerty. Tentokrát do České republiky zavítá hned dvakrát. Již 3. května se představí v pražském Roxy a o den později, 4. května, v brněnském Sono Centrum v rámci série Excelent Jukebox.
Selah Sue patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby z debutového alba Selah Sue jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae. Na druhé desce Reason z loňského roku přidala navíc vlivy současné urban music, trip hopu a housu. Zdánlivě nesourodou směsku spojuje enormně silný vokál a výsledek je zkrátka uchvacující. Natolik, že o Selah Sue mluví pozitivně velikáni jako Prince, CeeLo Green nebo Robin Hannibal. Právě producent Kendricka Lamara spolupracoval se Selah Sue na jejím posledním albu a pomohl jí najít originální cestu, která je novátorská, ale zároveň samoúčelně neexperimentuje. I přes zdánlivou složitost se Selah Sue daří album převést do skvělých živých vystoupení, o čemž se mohli čeští fanoušci několikrát přesvědčit ať už na klubových nebo festivalových podiích.
 


Vstupenky na oba koncerty v rozmezí 650 - 750 Kč půjdou do prodeje 21. března v 10:00 na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SELAH SUE

Úterý 3. 5. 2016
Vstup: 650 - 750 Kč
Vystupují:
SELAH SUE (BE), EMMA SMETANA (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika