FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Chase & Status vystoupí na Let It Roll Open Air

Chase & Status vystoupí na Let It Roll Open Air
31. 03. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pořadatelé drum and bassového festivalu Let It Roll zveřejnili jednoho z hlavních zahraničních headlinerů nadcházejícího letního Open Airu 2016. Do České republiky se vrátí britský bassmusic projekt Chase & Status.
Londýnské duo Saul Milton (Chase) a Will Kennard (Status) vystoupí v DJ setu společně s jejich dvorním MC RAGE.

Saul Milton a Will Kennard aka CHASE & STATUS se opět vrací do České republiky. Po dlouhých letech vystoupí londýnské duo na letním Let It Rollu v DJ setu společně s jejich dvorním MC RAGE. Pánové mají na kontě tři studiová alba More than Alot (2008), No More Idols (2011), Brand New Machine (2013) a aktuálně připravují release alba CONTROL, které má spatřit světlo světa už tento rok! 

Majitelé labelu MTA Records se sice na scéně pohybují už od 90. let, ale až track “In Love” (2007) s Jennou G dal světu jasný signál. Po úspěchu, který jim zajistila podpora Andyho C na labelu RAM Records, se mění v originální crossover duo, chrlící nejen drum & bass, ale i dubstep, hip hop, house a další žánry bassmusic – brzy tak dostali svou hudbu a videoklipy na všechna důležitá místa. 
 
V roce 2009 se z ryze drum & bassového dua vyklubal nový fenomén. Chase & Status už neuspokojovalo kroucení mixáku a dali průchod svým hudebním nápadům skrze kytaru a klávesy. Přibrali bubeníka, pozvali nespočet vokalistů a poslali všechny ostatní kolegy s pokusy o live hraní do důchodu. Jen pár let stačilo pánům, aby se vyšvihli na vrchol. Úspěch Chase & Status však nestojí na produkci a šarmu obou pánů, nýbrž na volbě hostů, kteří jejich hudbě pomohli mezi masy – Plan B, Tempa T, Dizzee Rascal, Kano, Takura, White Lies, Top Cat, Capleton, Tinie Tempah, Liam Bailey, Delilah a další. Přemluvit všechna tato jména ke spolupráci nebylo složité, Chase & Status svou hudbou totiž už zaujali a spolupracovali s celebritami jako Jay Z, Snoop Dogg, Rihanna nebo Pharrell.

Letní festival se koná 28.7. (čtvrtek) – 29.7. (pátek) – 30.7. 2016 (sobota), v areálu letiště v Milovicích. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz.

Kompletní informace o festivalu najdete na oficiálním webu http://www.letitroll.cz


Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
LET IT ROLL OPEN AIR

LET IT ROLL OPEN AIR

Čtvrtek 28. 7. 2016 až Sobota 30. 7. 2016
od 1540 Kč
Vystupují:
A-CRAY, AKOV, A.M.C, ANDY C, AGRESSOR BUNX, ANILE, AUDIO, B-COMPLEX, BENNY L, BLACK SUN EMPIRE, CAMO & KROOKED, CALYX & TEEBEE, CHASE & STATUS, CULTURE SHOCK, CURRENT VALUE, COPPA LIVE, CRITICAL SOUND SYSTEM FT EMPEROR & KASRA, CHANGING FACES, CRUK, DBRIDGE, DREAZZ, DIMENSION, DJ MARKY, ED RUSH & OPTICAL, ETHERWOOD, FABIO, FLECK, FRANKEE, FRED V & GRAFIX, FRICTION, HIGH CONTRAST, HUMANATURE, HYBRID, ICICLE, INSIDEINFO, JADE & MINDSCAPE, JUNE MILLER, JOHN B, KASPER, KENNY KEN, KEENO, KHRONOS, KRAKOTA, L 33, LEVELA, LENZMAN, LOGISTICS, LONDON ELEKTRICITY, LSB, MACCA & LOZ CONTRERAS, MACHINE CODE, MACKY GEE, MADUK, MALAKY, MARK SYSTEM, MATRIX & FUTUREBOUND, MEFJUS, METRIK, MOB TACTICS, NICKY BLACKMARKET, NICKBEE, NEONLIGHT, NETSKY, NOISIA, OPTIV & BTK, PENDULUM, PHACE, PYTHIUS, QO & COMPUTERARTIST, RENE LAVICE, ROCKWELL, SATL, SHIMON, SIGNS, SILENCE GROOVE, SKEPTICAL, SMOOTH, SOLIGEN & TYPE 2, STATE OF MIND, THE CLAMPS, THE PROTOTYPES, THE UPBEATS, TELEKINESIS, TREI, UNKNOWN ERROR, VOLATILE CYCLE, WHINEY, WILKINSON HOSTED BY: COPPA, FAVA, INNATE MC, KRYPTOMEDIC, NUKLEAR, SP:MC
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |