FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hvězdy všech tanečních stylů míří na Beats for Love

Hvězdy všech tanečních stylů míří na Beats for Love
19. 04. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Beats for Love v posledních týdnech zveřejnil mnoho dalších nových zahraničních headlinerů a splňuje tak slib o dvojnásobně kvalitnějším line upu oproti předchozímu ročníku. Kromě již oznámených hvězd přibyli na soupisku tohoto svátku taneční hudby interpreti, kteří se řadí mezi světovou či tuzemskou elitu svých stylů.
Mezi novými jmény je Angerfist, jež se jako jeden z mála hardcore umělců pravidelně objevuje ve světovém žebříčku Top 100 DJs v anketě DJ Mag. Gridlok, který je obrovským pojmem a legendou drum and bassu. Nebo světové house jméno číslo jedna Mark Knight.

Jednou z největších nově oznámených hvězd je holandský hardcore umělec Angerfist. Ten se několik let po sobě objevuje v nejprestižnější světové djské anketě DJ Mag na předních místech a i v roce 2015 obsadil ve světové konkurenci vynikající 38. místo! Mimo to vystupuje na akcích jako Tomorrowland, Defqon.1 či Decibel Outdoor Festival a ve svém rodném Holandsku vyprodává halové akce pro desítky lidí. V Ostravě se představí na Devastator CZ Hardcore and Hardstyle stagei, což ocení především fanoušci tvrdších stylů.

Gridlok

Nové jméno se objevuje i na jednom z nejoblíbenějších pódií, které se zaměřuje na drum and bass. Do srdce Evropy přiletí americký Gridlok jež je skutečným průkopníkem a zůstává jedním z nejuznávanějších umělců svého stylu, přičemž jeho jméno se stalo synonymem pro nadčasový drum and bass. Booking festivalu boduje i na poli house music, protože se letos podařilo domluvit světové house jméno číslo jedna. V létě tak do ocelového města dorazí světový velikán Mark Knight z Velké Británie, jež je mimo jiné majitele Toolroom records a Toolroom radio, které poslouchá více než 13,5 milionu lidí po celém světe. Dokonce byl i jednou nominovaný na Grammy!

Na své si však přijdou i milovníci electro house, bigroom a trance, protože na EDM and Trance stage byli oznámeni Arno Cost z Francie, který spolupracoval i s Davidem Guettou, či skotský Mark Sherry, spolupracující pro změnu s velikánem trance music Arminem van Buurenem. Fanoušci progressive trance navíc dostali skvělou zprávu v podobě exkluzivního versus setu německých djs a producentů, Ronskiho Speeda a Marc van Gale.

První headlineři nové Live stage jsou venku, novinky ale zazněly i na technu nebo urbanu

Nová Live stage, kde se představí živé hudební projekty různých stylů, zaznamenává u stálých i nových fanoušků festivalu Beats for Love stále větší ohlas. S oznámením vystoupení české skupiny Prago Union společně s kapelou Champion sound enormně vzrostl zájem o tuto stage. Pozitivní ohlas mělo i francouzské uskupení Iphaze, hrající živě drum and bass a bass music. Na této stagei dokonce vystoupí Klara., která je čerstvá držitelka ceny Anděl v kategorii zpěvačka roku!

Svoji pozornost nastarovali také všichni příznivci techna, protože i tato scéna posiluje v tomto ročníku už tak skvělý line up. V Ostravě se poprvé ukáže jeden z předních světových djů a producentů, španělský Cristian Varela. Jeho výčet úspěchů je enormní, ale za zmínku určitě stojí vítězství v kategorii Best Techno Dj v anketě International Dj Awards 2013. Poprvé v železném městě České republiky vystoupí i nejznámější řecký techno dj a producent Axel Karakasis.

Na pódiu zaměřeném na urban přibylo další jméno dokonale ovládající umění mixu. DJ Angelo z Velké Británie je vícenásobný šampion své země v turntablist soutěžích a časopis DJ Mag o něm dokonce napsal, že je světová třída mezi těmito umělci. Ani letos nebude na festivalu konaném v první červencový víkend chybět nejznámější česko-slovenské hip hopové jméno. Dorazí totiž Majk Spirit, který ale bude mít vystoupení načasované ještě za světla, a tak nás bude čekat jiná a exkluzivní atmosféra oproti předchozím ročníkům.

Pořadatelé festivalu Beats for Love, konaného v Ostravě v datu 30.6. – 2.7.2016, však slibují ještě spousty jmen, která fanoušky nejen velice potěší, ale zároveň hodně překvapí. Aktuální cena vstupenek je 300 Kč na celý festival, a to stejně jako každý rok slibuje perfektní zábavu v Industrial parku Dolní Vítkovice, nabitou skvělou hudbou, atmosférou a sluncem.

Dodal: B4L

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 30. 6. 2016 až Neděle 3. 7. 2016
Vystupují:
SIGMA (UK), ANGERFIST (NED), Arno Cost (FRA), Audio (UK), Axel Karakasis (GRE), Cristian Varela (ESP), DJ Angelo (UK), Eskei83 (GER), Felix Kröcher (GER), Freeze (GER), Gridlok (USA), Cherry aka BreakNtune (POL), Iphaze (FRA), Klara., Kokiri (UK), Majk Spirit (SVK), Mark Knight (UK), Mark Sherry (SCO), Mike Candys (SUI), Open Tribe (AUS), Prok & Fitch (UK), Rushing Beats (UK), Stanton Warriors (UK), Tanukichi (JAP), Vandal (UK), Adam Faz (POL), Bon Finix & Tripmain, DJ Tráva, D.M.O (SVK), Flame (SVK), Forbidden Society, Funk Moguls, Gubo (SVK), Havaya (POL), Hungry Beats, Chris Sadler, K.Sandra, Lautek, Malalata (SVK), Martin Gredner, Michael C, Mini da Minx (UK), Nozyo (POL), Pixie, Prago Union & Champion sound, Ravic, Retrograde (POL), Rido, RSS Boys (POL), Underground children, WWW Neurobeat
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |