Koncert SUM 41 a NOFX bude dvoudenní

Koncert SUM 41 a NOFX bude dvoudenní

20. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Původně ohlášený jednodenní večírek se SUM 41, NOFX a Millencolin se rozrůstá do dvou dnů a místo tří kapel jich ve dnech 23.-24.srpna ve Foru Karlín vystoupí šest.
„Zastupující agentura NOFX si Prahu omylem zanesla do diáře na druhý den, tj. 24.srpna. Jelikož 23.srpna k nám kvůli koncertu v Rakousku přijet nemohou a my jsme české fanoušky nechtěli o jejich vystoupení připravit, nezbylo než celou akci o den rozšířit a NOFX přesunout na druhý den. Výhodou je, že se tím otevírá prostor pro další účinkující.“ prozrazuje důvod prodloužení akce Patrik Svitek z pořádající agentury NuCoast, která už jedná s další zahraniční kapelou o vystoupení před NOFX. Její jméno bude ohlášeno zanedlouho spolu s dvěma skupinami, které budou oba večery zahajovat.

Koncert SUM 41 a NOFX bude dvoudenní

Vstupenky, které si návštěvníci zakoupili doteď, se automaticky stávají platnými na oba dny. Případně je jejich majitelé můžou vrátit a zakoupit si jednodenní vstupné za 790 korun. 

„Všem majitelům zakoupených vstupenek se za změnu v programu související s přesunem NOFX na 24.srpna moc omlouváme, ale pokud jsme chtěli jejich vystoupení na Prague Sounds Good zachovat, jiné řešení nebylo“. dodává Svitek a zastupující agentura NOFX se k němu přidává: "NOFX are unable to play Prague on the 23rd because of a human error. I had understood this show was on the 24th and put it as such in our schedule.  The 23rd had already been confirmed elsewhere, so it is impossible for us to play on this date. So sorry for any inconveniences this may cause“. David Pollack / Destiny Tourbooking"

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE SOUNDS GOOD

Úterý 23. 8. 2016 až Středa 24. 8. 2016
Vstup: od 990 Kč
Vystupují:
NOFX, SUM 41, MILLENCOLIN, PENNYWISE, LEFTÖVER CRACK, DONAHA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika