Marpo pokřtí album v Malé sportovní hale

Marpo pokřtí album v Malé sportovní hale

21. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Marpo alias Ota Petřina patří k nejúspěšnějším rapperům na tuzemské scéně. Loni oslavil svoji 10-letou hudební kariéru velkolepým a beznadějně vyprodaným koncertem v pražském klubu SaSaZu. Nyní se chystá pokořit Malou sportovní halu (22.4.). Čím ho láká?
„Je to jednoduchý – žijeme jenom jednou, takže proč to nezkusit? Hala je prostě hala – velká stage, velká produkce a meta, kterou tady zatím nikdo v mém žánru nepokořil,“ vysvětluje Marpo.

Choreografii a celkový scénář koncertu bude mít na starosti uznávaný tanečník Yemi A.D. (známá je jeho spolupráce např. s Kanyem Westem). O grafickou stránku scény se opět postará stage designer Martin Hruška. „Dáváme si záležet, aby to byla vizuálně zajímavá show. Například na turné Prison Break jsme měli kulisy á la útěk z vězení. Teď se fanoušci můžou těšit na postapokalyptický svět. Budeme mít i hodně zajímavý hosty, ale víc zatím neprozradím,“ říká Marpo.

Během koncertu 22.4. proběhne i křest připravovaného sólového, v pořadí již šestého, alba. Ponese název Lone Survivor a vyjít by mělo v únoru pod hlavičkou vydavatelství Mafia Records, s nímž Marpo navázal spolupráci v tomto roce (v září vyšlo nové TroubleGang album).

V čem bude sólové album jiné, než společná tvorba s TroubleGangem? „Jako TroubleGang jsme parta. Takže musíme najít společný pohledy na věc nebo názory. Když nahrávám sám, je to pouze moje výpověď, moje názory, moje pohledy na svět a věci okolo mě,“ vysvětluje Marpo, který je momentálně v druhé polovině turné TroubleGang Tour 2015. 

Zbývající koncerty turné TroubleGang Tour 2015:
22.10. Praha, Lucerna Music Bar – vyprodáno již měsíc a půl!
23.10. Rožnov pod Radhoštěm (Freeško) 
24.10. Tábor (Kotnov) 

Lístky na koncert 22.4. v Malé sportovní hale jsou v prodeji ode dneška v síti Ticketportal.

Dodal: MAfia Records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MARPO KŘEST NOVÉHO ALBA – LONE SURVIVOR

Pátek 22. 4. 2016
Vstup: 350 - 450 Kč
Vystupují:
MArpo, Whnt, Ironkap & DJ Partyboi Troublegang, Ektor, Separ a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika