Plump DJs před vystoupením v Praze posílají set ke stažení

Plump DJs před vystoupením v Praze posílají set ke stažení

22. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již příští čtvrtek 28. dubna  rozehrají svůj set v Lucerna Music Baru britští Plump DJs. Aby skvělé breakbeatové duo naladilo své příznivce i náhodné návštěvníky, uvolnilo hodinový set ke stažení.
Je to už dlouhých sedm let, co světlo světa spatřilo poslední album Plump DJs nazvané Headtrash. Dvojice Andy Gardner a Lee Rous si sice dali dlouhou tvůrčí pauzu, v letošním roce ale vydali již dva singly a proslýchá se, že nová deska na sebe nenechá dlouho čekat. Svým fanouškům aktuálně poslal malý dárek v podobě šedesáti minutového mixu z prosincového vystoupení v Manchesteru. „Zahrnuje několik našich právě zremastrovaných hitů a také vybrané novinky ze Stanon Warriors Punks labelu,“ uvádějí  Plump DJs
 

Britové Garner a Rous mají na svém kontě nejen čtyři studiová alba, ale také spolupráci s řadou slavných světových jmen. Díky svému nenapodobitelnému soundu remixovali pro taková jména jako Fatboy Slim, Deadmau5, Mark Ronson, Moby anebo Orbital, spolupracovali také s vokalisty jako Gary Numan, Jermaine Jackson anebo Lou Rhodes z Lamb. Jejich proslulé live shows jim přinesly více jak tisíc vystoupení po celém světě. Jejich sety se nesou v rytmu hlubokých basů a groovů, electro-house, acid house, rave, brakbeatu a techna, které mixují do vlastního stylu pojmenovaného Plump Music.

Plump DJs

Coby předskokani se před  Plump DJs představí The Tchendos, zavedená pražská parta fungující od roku 1996. Ti v současnosti připravují novou desku a její koncertní podobu, a tak je dost pravděpodobné, že něco z chystané novinky představí i pražskému publiku. 

Vstupenky v předprodeji jsou za 400 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 480 Kč.

Vstupenky online: http://www.musicbar.cz/program/plump-djs-uk/
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/895695747214528/

Dodal: Pavel Eichler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE: PLUMP DJS

Čtvrtek 28. 4. 2016
Vstup: 400 - 480 Kč
Vystupují:
Plump DJs (UK), Support: The Tchendos live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika