Dj Loutka oslaví 25 let na taneční scéně, zahraje mu Guy J

Dj Loutka oslaví 25 let na taneční scéně, zahraje mu Guy J

26. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudební virtuóz na poli elektronické hudby Guy J zavítá 28.5. do Prahy na výročí čtvrtstoletí djské legendy Loutky na taneční scéně a oslavu narozenin přední domácí djane Im Cyber.
Na line-upu dvou pódií dalšího pokračování eventu Creative presents Guy J se kromě již zmíněných jmen dále ukáží například Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings Project, Nkyp nebo Bela En! 

Creative s Guy J

Po prvním březnovém vydání nově koncipovaných eventů Creative s německým Butchem představí Creative crew poprvé v České republice další zajímavé jméno světového formátu, kterým je izraelský Guy J. 

Majitel labelu Lost & Found a zástupce renomované značky Bedrock Johna Digweeda je pro své úžasné a atmosferické skladby napříč žánry uznávaným producentem po celém světě a není tak divu, že si jej oblíbil již zmiňovaný John Digweed či Hernan Cattaneo. 

Na sklonku loňského roku vydal Guy Judah své v pořadí již třetí album The Trees, The Sea & The Sun obsahující 22 skladeb od ambientu, přes progressive až po techhouse, které sklidilo velmi pozitivní kritiku předních světových umělců! Jeho premiérové vystoupení v České republice by si neměli hudební fajnšmekři rozhodně nechat ujít! 
 

Výročí 25-ti let djské legendy Loutky na taneční scéně: 
Květnový Creative s Guy J bude zároveň oslavou výročí domácí housové legendy – dje Loutky, která oslaví neuvěřitelné čtvrtstoletí za mixpultem a zároveň oslaví i své narozeniny a to je rozhodně o důvod víc, proč na tento event zavítat a zavzpomínat na začátky taneční scény v České republice, za kterými Loutka stojí! 

Djane Im Cyber B-day:
Další významnou událostí, která se na tomto eventu uskuteční je narozeninová oslava jedné z nejvytíženějších djanes u nás, kterou Im Cyber beze sporu je. 

Creative na tomto vydání nabídne opět dvě pódia, na který se kromě již zmiňovaných umělců představí Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings project, Nkyp, Bela En a Peter Costa.

Místo konání: 
Guy Jova hudební produkce je plná nálad a atmosferických melodií. Pořadatelé proto vybrali pro pořádání květnového eventu místo přímo u Karlova mostu s úžasným výhledem na starou Prahu a Pražský hrad, které bude patřičně dokreslovat atmosféru této akce. Multikulturní prostor Lávka nabídne návštěvníkům kromě dvou indoor pódií budou moci návštěvníci využít odpočinkové zóny na venkovní terase nasát atmosféru noční Prahy. K dispozici bude několik barů se širokým sortimentem a o dalších příjemných službách pro návšětvníky akce vás budeme informovat. 

Předprodej Vstupenek:
Předprodej vstupenek exkluzivně v síti Goout.cz: https://goout.cz/cs/listky/creative-guy-j+loutka+im-cyber+dalsi/nom/ 

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/events/106289856436974/ 

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE

Sobota 28. 5. 2016
Vstup: 250 - 250 Kč
Vystupují:
Guy J (Bedrock, Lost & Found / Israel), Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings Project, Nkyp nebo Bela En
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika