Fred Everything na sobotní Mosaic House v Radosti FX

Fred Everything na sobotní Mosaic House v Radosti FX

24. 05. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncem května bude v Radosti FX opravdu horko. Na pravidelnou noc Mosaic House totiž dorazí dj Fred Everything z Kanady. Ten Přes 20 let cestuje po celém světe se svým typickým house soundem, který čítá přes 200 vlastních tracků.
Tracky vydal na labelech 2020 Vision, Om, Freerange, Tsuba, Get Physical, Local Talk, Drumpoet Community, Buzzin Fly a samozřejmě na jeho vlastním labelu Lazy Days Recordings, který funguje přes 10 let. Fred je známý svojí rozmanitostí a uhlazenou produkcí s výraznými vokály a spodky. Fred vytrvale cestuje po celém světě od Londýna do Cape Town, od Sydney do Tokya, od Ibizy po Moskvu. Doprovodí ho rezidenti Mosaic House – DJs Lumiere a Vilém.
 


DJ Lumiere
DJ Lumiere jistě potěší nejen generaci dnešních třicátníků, čtyřicátníků, kteří vyrůstali na klasickém a poctivém funky, deep, soulful a jazzy house. Lumiere přináší současný houseový sound, kterému však na rozdíl od různých "skřípanic", EDM či disco-trysko houseu tento přívlastek skutečně patří!

DJ Vilém
DJ Vilém patří mezi jedny z nejdéle hrajících house DJs v Čechách. V klubu Radost FX začal hrát v roce 1992. Může se pochlubit i hostováním v mnoha klubech v Česku (např. Mecca, Sasazu, Roxy) i zahraničí (Amsterdam, Berlín, Mnichov, Londýn). Vystupoval po boku zvučných DJských jmen jako Phonique, Charles Webster, Dj Sneak, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Asad Rizvi, Boris Dlugosch a další. Spolupracoval i s Darou Rolins, Tonyou Graves či s Monkey Business. 

Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One!


https://www.facebook.com/events/600515870125230/

Dodal: Štěpán Hora (gusman), Radost FX
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Fred Everything /CAN/, Lumiere, Vilém
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika