FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Balaton Sound má kompletní line-up

Balaton Sound  má kompletní line-up
26. 05. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Pětidenní festival na pláži Balatonu letos oslaví svůj 10. ročník. A pořadatelé také připravili výroční line-up, který již obsahuje takové hvězdy jako jsou Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis,  W&W, Oliver Heldens, Steve Aoki, KSHMR a Nervo.
Program nyní doplňují jmény DVBBS, The Chainsmokers, Duke Dumont, Bassjackers, Wiley a spoustou dalších.
 

Stejně jako v minulých letech bude  i letos Balaton Sound velkolepý a rozmanitý. Již zajímavý line-up se pořadatelé rozhodli doplnit více než třicítku jmen a tím program zkompletovat. Nově ohlašeným jménům vévodí  DVBBS, The Chainsmokers, Duke Dumont, Bassjackers anebo Wiley a také Stadium X, Chcolate Puma anebo Milk & Sugar. Poslední tři jmenovaní rozšíří nabídku v nultý den, t.j. 6. července, kdy se na hlavním pódiu představí Macklemore and Ryan Lewis a Oliver Heldens v Telekom Aréně, Chcolate Puma anebo Milk & Sugar se představí taky v Jager Aréně. Nesmíme zapomenout, že tento nultý den na Petra Krudera.

Skvělý zážitek poskytnou i ostatní pódia. Bass Stage bude letos hostit během celého pětidenního festivalu více než 40 interpretů jako jsou Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, The Upbeats, Nickbe, Dismantle a Lady Walks. Tuto skvělou atmosféru můžete nasávat od 17:00 až do rána. Některé části programu budou realizovány na samotném jezeře, a tak si můžete užít párty ve stylu Guy Mantzur, Watermat, H.O.S.H. a dalších.

Na více jak dvacítce míst se bude odehrávat program pro více jak třicet tisíc návštěvníků. Tady je rozpis hudebních stages: http://www.balatonsound.cz/program („schedule“)

Ti z vás, kteří by chtěli vypadnout z areálu alespoň na chvilku, no nechtějí se vzdát festivalové atmosféry, by si rozhodně měli zakoupit vstupenku na loď Balaton Sound vyplouvající každý den. O hudbu se postarají DJs jako Agoria a Rodriguez JR. 6. července, Andhim dne 7. července, Adriatique dne 8. července, H.O.S.H dne 9. července a Peter Kruder  10. července.

Balaton Sound nabízí stále několik vaiant ubytování od stadartního kempu v stanech až po vybavené karavany pro ty nejnáročnejší z vás.

Rozdělení po dnech:

Středa 6.7.: Macklemore and Ryan Lewis, Oliver Heldens, Madcon, Alan Walker, BassJackers

Čtvrtek 7.7.: Martin Garrix, Chriss Brown, Nervo, KSHMR, Tyler The Creator, A$AP Ferg, Don Diablo

Pátek 8.7.: Steve Aoki, Robin Schulz, Martin Solveig, Paul van Dyk, London Elektricity, Metrik,

Sobota 9.7.: Armin Van Buuren, W&W, DVBBS, Adam Beyer, GTA, Alan Fitzpatrick

Neděle 10.7.: Dimitri Vegas & Like Mike, The Chainsmokers, TYGA, Duke Dumont, The Game

BALATON SOUND (HU)

Středa 6. 7. 2016 až Neděle 10. 7. 2016
Vystupují:
Dimitri Vegas & Like Mike, Tyga, Sven Väth, Ferry Corsten presents Gouryella, Tyler, The Creator, Timmy Trumpet, Booka Shade live, Borgore, Sub Focus Dj Set, Aly & Fila, Julian Jordan, A$ap Ferg, Armin van Buuren, Fritz Kalkbrenner, Hernán Cattáneo, Lost Frequencies, Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens, Paul van Dyk, Robin Schulz, W&W a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |