FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Doprovodný program United Islands

Doprovodný program United Islands
07. 06. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pražský multižánrový festival United Islands of Prague letos nabídne nejen open air koncerty mnoha hudebních objevů, ale také atraktivní doprovodné aktivity. Uprostřed Prahy tak o víkendu 25. a 26. června vyroste lezecká stěna pro děti, experti vás naučí izraelský bojový sport kravmaga, poznáte nejtajnější zákoutí Prahy nebo se uklidníte při oblíbené hře petangue a jejích skandinávských variacích.
Ve čtyřech zónách - rodinné, moderní, relaxační a poznávací - si každý najde tu nejvhodnější zábavu a skvěle tak doplní festivalový zážitek. V čase mezi koncerty talentovaných hudebníků, kterými jsou letos například L´Aupaire, Get Your Gun, Monika Brodka, Leyya nebo Zeid Hamdan, si na Kampě, Střeleckém ostrově, Janáčkově nábřeží a v Kinského zahradě mohou návštěvníci sestavit svůj vlastní celodenní program a to letos díky podpoře hl. m. Prahy a partnerům opět zcela zdarma. Více informací najdete na www.unitedislands.cz.

UIP 2014

Vyžití pro celou rodinu na Kampě
Na travnaté ploše vzniknou badmintonové kurty, kde bude možné zapůjčit si kompletní vybavení pro hru, dále horolezecká stěna pro nejmenší s instruktorem a tzv. Elements crew zone s programem pro malé i velké. DJ školičku pro nejmenší povede DJ Ezop, školu breakdance a hip-hopu Radek Brusch (Elements crew). Trojnásobný mistr světa v Electric Boogie Michal Nedvěd alias Jesus se postará o moderování a ukázky beatboxu. Na Kampě najdeme také novodobou švédskou hru Spin Ladder a divadelní scénu, kde se bude vždy od odpoledních hodin konat řada divadelních vystoupení pro děti.

V sobotu se představí loutkové a objektové divadlo Toy Machine, pouliční divadlo Trakař, které zahraje tři absurdní pohádky z celého světa, a k vidění bude i hravý loutkový příběh Pověsti české. O nedělní program se postará Divadlo v Kufru s pohádkou o Karkulce a pouliční divadlo Trakař s hrami O Budulínkovi a Dva potulní rytíři. Nejmenší návštěvníci se zabaví v Kubíkově dětském koutku nebo v dětském koutku České televize, kde najdou spoustu různorodých aktivit. Připraveno bude i malování na obličej, zábavné trampolínky a spousta dalšího. Na Kampě vyroste i Náměstí neziskových organizací, kde se představí organizace Borůvka o.p.s., Eduin o.p.s., Člověk v tísni, Nová škola o.p.s., NROS, Život 90, Sue Ryder, Nová Akropolis, Lusofona a Arnika. Také v Kinského zahradě se děti zabaví, a to konkrétně v dětském koutku Radia Junior.

Workout, pole dance, bojový sport i sebeobrana v Kinského zahradě
Moderní zóna v Kinského zahradě nabídne program pro každého, kdo se rád hýbe a koho zajímají nové sporty a osobnostní rozvoj. V Kinského zahradě bude umístěna workout konstrukce, kterou postaví tým Revolution 13, a na níž později předvede své umění. Návštěvníci si zde mohou vyzkoušet své dovednosti stejně jako na pole dance tyči. Na té Petra Kijonkova z Acrobatic&Pole Dancers DUO ukáže, jak se cvičí pole dance ve dvojici. Na programu budou i ukázky a workshopy izraelského bojového sportu kravmaga, jehož základem je sebeobrana. Moderní sebeobraně se budou věnovat také další workshopy. V moderní zóně najdeme i odborníky na výživové poradenství.

Relax a nevšední společenské hry na Střeleckém ostrově
Oddechová zóna na Střeleckém ostrově nabídne program pro všechny, kteří chtějí zaplnit volný čas nenáročnou formou. Připravena bude finská hra Môllky, švédská královská hra Kubb, která supluje dobývání území, nebo oblíbený petanque. Představí se i organizace Nyctaulus podporující poraněné netopýry ve volné přírodě nebo Amnesty International, hnutí, které iniciuje kampaně proti porušování lidských práv.

Netradiční procházky Prahou
Součástí programu budou procházky Prahou, které potěší české i zahraniční návštěvníky. Zájemci se mohou vydat na Porta Praga, Na skok na Kampu, Procházku zahradou Kinských nebo Prague Alternative Tours, netradiční procházky Prahou, které nastíní moderní dějiny Prahy od Sametové revoluce, a představí netradiční místa v Praze od soch Davida Černého až po Lenonovu zeď. Ti, kteří chtějí poznat a zažít svět lidí bez domova 
a udělat si obrázek o zažitých stereotypech, mohou vyrazit na procházku s Pragulic. 

Vstup na festival bude letos opět zcela zdarma. Kompletní program festivalu je uveden na webových stránkách www.unitedislands.cz

Dodal: Eliška Míkovcová, piaristi.cz
UNITED ISLANDS

UNITED ISLANDS

Čtvrtek 23. 6. 2016 až Sobota 25. 6. 2016
Vystupují:
L’Aupaire, Leyya, Brodka, Zeid Hamdan a Maii Waleed, Leaders of Men, Vltava, Monika Načeva a Michal Pavlíček + quarteto, Get Your Gun, Marafona, Trad Attack, When Airy Met Fairy, Playground Zero, St. Tropez, Ori, Zebelov, San Fran Disco, Sisa Feher, The Splender, Rozhlasový big band Gustava Broma, Piano, Emma Smetana, VyJakoMy, Ponk, Gits, Hard to Frame, Groove Hub, Carpet Cabinet, Jezzevec, Break Rolls, Džezvica, Jimmy Pé, Bulp, Nero Scartch, Apollinaire, VR Nobody, U-Prag, Potmě, Galen, Foggy Fogosh, Tomáš J Holý, Mulholand Blue, Places, These Days, Agu, Ptakustik, Bob O´Keeffe, Anakver, Emozpěv, Maela, Čáry Života, The Probe, VyJakoMy, Define Me, Hope Astronaut, Legendary Buccaneers, Bára Zemková, Jay Delver Band, Skeptemistic, Disconnexion, The Odd Gifts, The 26, John Hayllor, The Crushers, What’s Your Favourite Number, pale coy, Tvar Bez Formy, DRVGS, Bratří veselí, Le Dva, Petr Langr, Cigarette Syndrome, Pohár, Lukas Landa, Kannout, Afterpills Factory, Aitcher Clark, Wierdsky, Papyllon, Buy Her Sugar, Fuzzy2102, VIYU
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |