FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Metronome festival vyvěsil harmonogram koncertů

Metronome festival vyvěsil harmonogram koncertů
09. 06. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Nový dvoudenní hudební festival Metronome, který proběhne 25. a 26. června v Praze, zveřejnil line-up s časy vystoupení jednotlivých interpretů! Už nyní si tak můžete naplánovat svůj festivalový program. Harmonogram připravili organizátoři tak, abyste stihli všechny koncerty, které vás zajímají!
Již v pátek 24. června ve 20.30 ožije areál holešovického Výstaviště velkým hudebním večírkem. Během posledního červnového víkendu se pak na čtyřech pódiích v areálu holešovického Výstaviště představí na 30 zvučných jmen zahraniční i tuzemské hudební scény. V sobotu na hlavním pódiu vystoupí headliner festivalu legendární Iggy Pop, kapela The Kooks a elektro-popová zpěvačka Ella Eyre. Druhý festivalový den ovládnou svým úplně prvním pražským vystoupením Foals, elektrofolkaři Crystal Fighters a J.A.R. představí velkolepou show s gospelovým sborem. Mezi dalšími vystupujícími jsou například Walk Off The Earth, Ninet, Shelter Point, Matt Simons, Ghostpoet, Ian Siegal, Prostitutes či Please the Trees. Nenechte si ujít největší hudební víkend v Praze! Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v sítích TicketPro, Ticketportal a GoOut. Kompletní line-up najdete na www.metronomefestival.cz.

Metronome festival vyvěsil harmonogram koncertů

Páteční společný večírek METRONOME a United Islands
Vpátek 24. června ve 20.30 ožije areál holešovického Výstaviště velkým hudebním večírkem. Svoje síly totiž spojí festival United Islands of Prague a nový METRONOME festival, za kterými stojí stejný organizační tým v čele s Davidem Gaydečkou a Martinem Voňkou. Pódia páteční warm-up party rozezní tři české kapely – Thom Artway, November 2nd a No Distance Paradise. Vstup na warm-up je zdarma. „Tři koncerty v předvečer festivalu jsou takovou pozvánkou a ochutnávkou toho, jak to bude o víkendu v areálu METRONOME vypadat a co tam všechno návštěvníky čeká,” vysvětluje za organizátory David Gaydečka.

Iggy Pop ovládne sobotní večer, housová afterparty pokračuje až do ranních hodin
V sobotu 25. června v 15.30 zahájí METRONOME festival speciální premiérové vystoupení Pražského filmového orchestru s názvem Bang Zoom Up to the Moon. Filmové melodie spojené s vesmírnou tématikou odstartují pomyslnou festivalovou raketu, která se objevila na letošním vizuálu. Zazní tak slavné filmové melodie  z Vesmírné Odysey či Hvězdných válek. 

Sobotnímu programu dominuje ve 21.30 legendární Iggy Pop, který představí nejen skladby ze zbrusu nové desky Post Pop Depression, ale i průřez své sólové tvorby. Jeho vystoupení předskakují indierockeři The Kooks a elektro-popová zpěvačka Ella Eyre. Richard Müller se speciální „Best of“ show nabídne průřez celoživotní tvorbou a Michal Ambrož & Hudba Praha představí své zbrusu nové album, které vzniklo v produkci Davida Kollera. Nenechte si ujít ani koncert zpěvačky a herečky Báry Polákové, britskou senzaci Fat White Family, pražskou kapelu Prostitutes či ambientní duo Shelter Point v premiérovém pražském vystoupení. Večerní program pokračuje až do rána a bude patřit elektroswingovým Mydy Rabycad, kteří už dávno přerostli české hranice a letos si zahrají například na britském Glastonbury festivalu a vystoupí také Max the Sax, solový projekt bývalého saxofonisty Parov Stelar. Noční afterparty až do ranních hodin bude probíhat v režii housového dua Anushka, které v Praze vystoupí úplně poprvé. 

Neděle patří Foals a Crystal Fighters. J.A.R. vystoupí s gospelovým sborem Maranatha
Hudební program druhého festivalového dnes začíná ve 14.00 vystoupením The Fellas. Elektrofolkoví Crystal Fighters zahrají  i několik tracků z právě připravované třetí studiové desky. Tuzemské legendární funkrockové uskupení J.A.R. předvede své písně v netradičních aranžích s gospelovým sborem Maranatha. Na hlavním pódiu ve 21.30 odehrají velkolepou show britští Foals. Proběhne také jedinečné setkání dvou výjimečných hudebních osobností - Ivan Král, baskytarista a skladatel filmové hudby, který spolupracoval například s Patti Smith, Iggym Popem nebo Blondie, vystoupí v historické premiéře společně s Jiřím Suchým. Dále se na pódiu objeví  nejpopulárnější izraelská zpěvačka současnosti Ninet, brněnští Ghost of You či temně melancholické severské trio Get Your Gun. Druhý festivalový den nabídne také vystoupení kanadské formace Walk Off The Earth, amerického zpěváka Matta Simonse, britského bluesového zpěváka Iana Siegala, australského zpěváka a skladatele Stu Larsena a alternativně rockových Please The Trees. 

Kompletní program prvního ročníku festivalu METRONOME najdete na www.metronomefestival.cz

Dodal: Eliška Míkovcová, piaristi.cz
METRONOME PRAGUE

METRONOME PRAGUE

Sobota 25. 6. 2016 až Neděle 26. 6. 2016
od 1600 Kč
Vystupují:
Iggy Pop, Foals, The Kooks, Crystal Fighters, J.A.R., Richard Muller, Ivan Král, Jiří Suchý
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |