FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Na Hip Hop Kemp dorazí Method Man i Redman

Na Hip Hop Kemp dorazí Method Man i Redman
10. 06. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Hip Hop Kemp - jedna z největších hiphopových akcí na světě, kterou televizní společnost CNN zařadila mezi 50 nejlepších festivalů planety, oslaví letos v srpnu 15 let své existence. 
Velkolepá oslava potrvá tři dny (od 18. do 20.srpna) a místo občanky festival dostane hvězdné gratulanty s legendami amerického rapu Method Manem & Redmanem z ikonických Wu-Tang Clan v čele!

“Pokud slavíte jubileum jako je 15. ročník festivalu, určitě byste chtěli nějakého důstojného gratulanta, který by vás tam v tenhle moment doprovodil. Ve světě rapu asi není nikdo, kdo by se na to hodil více, než právě Method Man a Redman,” poznamenal na adresu dua, jehož živelná vystoupení jsou velkou party sama o sobě,  dramaturg festivalu David Maryško. Jeho zásluhou se Hip Hop Kemp už po léta těší také pověsti festivalu výjimečné intuice v odhadu budoucích hvězd, které do Čech zpravidla přiváží jako první.

A letošní ročník nebude výjimkou. Českou live premiéru si v srpnu ve Festivalparku odbude  Machine Gun Kelly - fanouškům lépe známý jako MGK, který prorazil do širšího povědomí vloni deskou General Admission. Kromě něho se z mladých, kterým je ale předpovídána velká budoucnost, na festivalu objeví The Underachievers z New Yorku, mladičký A-F-R-O a v neposlední řadě nový objev Dr. Dreho Anderson .Paak!

Skutečnou lahůdkou bude A Special Sean Price Tribute (Boot Camp Clik feat. Buckshot, Smif N Wessun, Rock of Heltah Skeltah & Top Dog of O.G.C.) nebo vystoupení další americké dvojice Pete Rock & CL Smooth.

A tím to ještě nekončí. Ačkoliv line-up Hip Hop Kempu čítá už v tuhle chvíli na padesát! jmen, v následujících dnech a týdnech se bude nadále rozrůstat. Zejména o zástupce české a slovenské hip hopové elity, která i letos bude zastoupena v hojném počtu. Už teď je jisté, že na jednom z pěti pódiích se ukáže vítěz Anděla Smack, veteráni PSH, Paulie Garand a Kenny Rough nebo slovenský Pil C.

Vstupenky na Hip Hop Kemp 2016 koupíte online na www.hiphopkemp.cz nebo v kamenných obchodech Queens v Praze, Brně a Ostravě a nově také v Senovážné 6 v Praze. Klasická třídenní vstupenka do konce června stojí 1700 korun, VIP lístek vyjde na 3100 korun. 

Dodal: Katka Dědková

HIP HOP KEMP

Čtvrtek 18. 8. 2016 až Sobota 20. 8. 2016
od 1700 Kč
Vystupují:
METHOD MAN & REDMAN /USA/, MACHINE GUN KELLY /USA/, A SPECIAL SEAN PRICE TRIBUTE (BOOT CAMP CLIK FEAT. BUCKSHOT, SMIF N WESSUN, ROCK OF HELTAH SKELTAH & TOP DOG OF O.G.C.) /USA/, ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS /USA/, PETE ROCK & CL SMOOTH /USA/, THE UNDERACHIEVERS /USA/, A-F-R-O /USA/, MASTA ACE /USA/, ASHER ROTH /USA/, MICK JENKINS /USA/, ARTIFACTS /USA/, JIGMASTAS /USA/, H16 /SK/, LOOPTROOP ROCKERS /SWE/, WILEY /UK/, KALIBER 44 /PL/, SMACK /CZ/, TEDE & DJ BUHH /PL/, OCEAN WISDOM /UK/, RAZ FRESCO /CAN/, DJ SPINNA /USA/, DJ NU-MARK /USA/, SYMBIZ SOUND /D/, ESKEI83 /D/, PIL C /SK/ , MORLOCKK DILEMMA /D/, PAULIE GARAND & KENNY ROUGH /CZ/, MAŁPA & LIVEBAND /PL/, PRAGO UNION & CHAMPION SOUND /CZ/, AUDIO88 & YASSIN /D/, RASMENTALISM /PL/, OTSOCHODZI /PL/, PIO SQUAD /CZ/, TEXTA /AT/, JEHST /UK/, DIE PROFIS – DJ MIRKO MACHINE & SPAX /D/, OXON / REVO /PL/, CHEFKET /D/, IF /CZ/, WUZET /PL/, DAMION DAVIS /D/, JWP/BC /PL/,STRAPO & DJ SPINHANDZ /SK/, LAKMANN /D/, KĘKĘ x PALUCH /PL/, SENDEMAST & GALV OF THE 3 MOONZ /D/
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |