Marco V na party COMBI:NATIONS

Marco V na party COMBI:NATIONS

16. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 3. listopadu, zavítá do pražského Veletržního paláce jeden z nejžádanějších progressive-trance Dj´s současnosti – Marco V, a to v rámci jeho světového turné s názvem COMBI:NATIONS:2. Party připravuje agentura United Music.
Combi:Nations je zcela unikátní koncept taneční noci inspirovaný sérií stejnojmenných mixovaných kompilací, které Marco V úspěšně vysílá do světa taneční hudby. V této aktuální druhé sérii se Marco V prezentuje na třech CD jako geniální a univerzální dj, kombinující styly od house přes progressive, trance, elektro až do temnějších zákoutí techna.

cb1

Combi:Nations představuje noc, které můžete být aktivní součástí. Unikátní party, kde se budete chtít bavit, jako kdyby zítřek neexistoval. Během Combi:Nations bude Marco V středem dění, a vezme vás na šestihodinovou hudební pouť plnou neuvěřitelných obrazců. Díky speciálně vytvořenému designu pódia, naprogramovaným světelným a laserovým efektům, dokonalému zvukovému aparátu a akrobatickým vystoupením, bude Combi:Nations zcela výjímečný taneční event s propracovaným scénářem od nejlepších holandských umělců.

cb1

Marco V si během své bohaté kariéry vybudoval pevnou pozici na tanečním nebi. Českému publiku se představil již dvakrát. Jeho poslední vystoupení na květnové Transmission sklidilo obrovské ovace a potvrdil tak, že jeho „V-sound“ boří hranice mezi styly i národy. Jeho 6ti hodinové vystoupení na Combi:Nations bude sám doprovázet projekcemi míchanými na Pioneeru DVDJX. Provede vás tak nejen nejrůznějšími styly a jejich kombinacemi, ale i speciálně vytvořenými vizuály, které přesně odrážejí jednotlivé skladby. Jeho vystoupení se tak stane oslavou taneční hudby a vizualizací, které k ní neodmyslitelně patří.

Na Combi:Nations se představí ještě dva hosté. Prvním z nich je holandský Dj a producent SAN, který si po několika vystoupeních v ČR získal uznání a respekt. Druhým hostem, kterého taktéž není třeba nijak představovat, je polská jednička Angelo Mike.

Nejvýhodnější vstupenky za 350 Kč jsou v prodeji do konce srpna. Poté se jejich cena bude zvyšovat. Tradičně lze koupit VIP vstupenky do oddělené VIP zóny s pohoštěním. Jejich cena 750 Kč se nemění.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika