TJR míří na prosincový Magnetic Festival

TJR míří na prosincový Magnetic Festival

06. 10. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americký producent TJR vystupuje v Evropě velmi zřídka. Není tak divu, že jeho účast v rámci prosincového Magnetic Festivalu (16.12.2016) v Praze bude zároveň jeho první návštěvou v ČR.
Před 12 lety se rozhodoval, zda se bude věnovat golfu na profesionální úrovni, nebo zda by na poklidném „greenu“ raději viděl velký taneční festival, kde bude odpalovat jeden hit za druhým. V roce 2016 není pochyb, že se milovník French Martini, velký fanoušek NY Rangers a v neposlední řadě i velký bavič tenkrát rozhodl správně a jeho producentské zásluhy pod tracky jako Bounce Generation, Ode to Oi, Don’t Stop The Party, Funky Vodka, Freaks, Mic Check, What's Up Suckaz nebo Fuck Me Up jsou dnes nezpochybnitelné.
 

Dříve, než se dostal k vlastní produkci, si však prošel několika lety čistého djingu, který jej díky technice hraní proslavil sám o sobě. TJR tvrdí, že styly jako „big room“ nebo „Melbourne bounce“ by ho tolik nebavily, kdyby se k nim nepropracoval přes produkování hudebně odlišných skladeb. O tom, že mu ale není cizí snad žádný taneční styl, vás rád přesvědčí osobně.

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Chocolate Puma (NL), TJR (USA), Florian Picasso (FR) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika