16 Bit Lolitas na prosincové One Night

16 Bit Lolitas na prosincové One Night

08. 11. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Amsterodamskou dvojici Ariaan Olieroock & Peter Kriek aka 16 Bit Lolitas není třeba příliš představovat. Svou podmanivou hudební produkcí si získali miliony fanoušků po celém světě a jsou právem nazýváni undergroundovými top djs.
A my máme velkou radost oznámit návrat Ariaana, jednoho z členů, který se pod hlavičkou 16 Bit Lolitas po dlouhých pěti letech vrací do Prahy a to do Radosti FX na klubovou noc One Night!
 

Po krátké přestávce, kdy 16 Bit Lolitas pracovali na několika různých netanečních projektech se opět spojili s labelem Anjunadeep, aby vám přinesli novou tvorbu a také nové album, které je očekáváno ještě v tomto roce. První EP, které bylo velmi pozitivně přijato fanoušky i DJ´s po celém světě nese název "Beat Organ". Následující EP “Deep In My Soul” se drželo na Beatrportu v Top 10 Deep house Music Chart celých 5 týdnů a jejich EP “Not The Only One”, které vyšlo v březnu 2015 se pak umístilo v Top Chart na Beatportu na třetím místě. Nezůstávají pozadu ani s remixy, a že je o ně nemalý zájem, potvrzují poptávky od takových jmen, jako jsou Sander Kleinenberg, Mathew Dekay, Above & Beyond a moho dalších.

16 Bit Lolitas působí na taneční scéně více než 10 let a stále tvoří hudbu, kterou Djové chtějí hrát a fanoušci ji chtějí slyšet na tanečním parketu. Za tím vším stojí jejich vášeň pro undergroundovou taneční hudbu a jejich neustálé úsilí přinášet v hudbě něco nového. A pokud se ptáte, proč přivítáme v Radosti FX pouze jednoho ze členů 16 Bit Lolitas, odpovědí je, že si pánové díky velmi náročnému programu rozdělili své úlohy tak, že Ariaan jezdí vystupovat po turné a věnuje se propagaci hudby a Peter se věnuje práci ve studiu. Petera však Ariaan hned po svém návratu ze svých vystoupení následuje do jejich studia a připojuje se k práci na další tvorbě.

Za pravidelnou klubovou nocí One Night!, která má několikaletou tradici, stojí Djové a moderátoři Rádia 1 Dan Cooley a Josef Sedloň, pojďme si také připomenout, co všechno za sebou tyto stálice české klubové scény mají.

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek. S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu. Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy a Chapeau Rouge. Layo & Bushwacka!, Kölsch, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag. V hlavním pracovním času se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

Josef Sedloň, dnes již legendární Dj a moderátor Radia 1, provází svými hudebními výlety posluchače v éteru i na klubových parketech více než 25 let. Jeho skvostný výběr hudby ho právem zařazuje mezi to nejlepší, co porevoluční hudební scéna může jako celek nabídnout.
Ve svých dj setech se vždy umí přizpůsobit tematickému zaměření akce s důrazem na kvalitní mixing a celkový projev utvářející jen pozitivní vněmové vibrace.

To, že půjde o velmi kvalitní hudební produkci není třeba více hovořit, takže přijďte a užijte si One Night! se 16 Bit Lolitas v Radosti FX!

V předprodeji pořídíte vstupenku za 280,- na místě pak za 350,-
Předprodej na Goout zahájen 7.11.2016.

www.radostfx.cz

https://www.facebook.com/events/1144009932343212/

Dodal: Olga Špičáková, Radost FX
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ONE NIGHT!

Pátek 9. 12. 2016
Vstup: 280 - 350 Kč
Vystupují:
Djs: 16 BIT LOLITAS (Anjunadeep, NL), JOSEF SEDLOŇ (Radio 1), DAN COOLEY (Radio 1)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika