Jake Bugg si jako support přiveze vynikající Blossoms

Jake Bugg si jako support přiveze vynikající Blossoms

14. 11. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jake Bugg, který 16.listopadu vystoupí ve velkém sále Lucerny si jako support přiveze své krajany Blossoms. Ti letos vydali své debutové album a vypustili několik videoklipů, naposledy Blown Rose.
Blossoms si svůj otisk ve velké  britské rockandrollové hudbě vydobyli již začátkem roku, kdy skončili na čtvrtém místě v BBC Sound Poll jako kapela ‘kterou je třeba pozorně sledovat.’

Kapelu tvoří největší kamarádi, kteří se dokonce narodili ve stejné porodnici, ve stockportské Stepping Hill, Blossoms od roku 2013 hráli nezávisle na sobě v několika kapelách. Pojmenovali se podle hospody na trase autobusu číslo 192 na cestě do Manchesteru a svou základnou učinili lešenářské skladiště dědečka basáka Charlie Sala.

Nové stejnojmenné album Blossoms bylo nahráno v Liverpoolu v Parr Street Studios, produkovali ho zvukoví mentoři kapely ze skupiny The Coral James Skelly a Rich Turvey. Tento pár produkoval ranná EP Blown Rose a Charlemagne (No 1 v iTunes Alternative Chart, jako Christmas No 1 v UK Vinyl Chart), první vydání jejich hudby v roce 2016 - temný future-glam  At Most A Kiss (No.1 v  iTunes chart) a rádiový hit ‘Getaway’ (uveden v  Radio 1, Radio 2, 6 Music, Radio X a Absolute).

Kapela vyprodala londýnskou Scalu a manchesterskou Albert Hall.  Blossoms také vystoupili na řadě festivalů - na Field Day, The Great Escape, Parklife a Isle of Wight Festivalu, dále v Glastonbury, T in the Park, Readingu a Leedsu, Kendal Calling, Festivalu No.6 a další.

Do Prahy se Blossoms podívají poprvé. Sál Lucerny bude otevřen od 19.hodin a vstupenky na koncert jsou k zakoupení zde: https://goout.cz/cs/listky/jake-bugg+support-blossoms/gap/

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAKE BUGG

Středa 16. 11. 2016
Vystupují:
Jake Bugg (UK), Blossoms (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika