Úterní koncert B-Reala zrušen

Úterní koncert B-Reala zrušen

21. 11. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani po přesunutí na listopad neproběhne plánované vystoupení frontmana z kapely Cypress Hill v Roxy, podle klubu byla akce navíc zrušena velmi neprofesionálně ze strany Louise Freese aka B-Reala.
S politováním oznamujeme zrušení koncertu frontmana Cypress Hill B-Reala plánovaného na úterý 22. listopadu v ROXY. Je to pro nás šokující a těžko uvěřitelná informace, která kromě pražského koncertu ovlivňuje i celou evropskou tour, všechny promotéry a fanoušky, kteří se na B-Reala připravovali a těšili.

B-Real není podle všeho tak real, jak jsme všichni předpokládali a vzhledem k dnešnímu velmi neprofesionálnímu zrušení koncertů přímo ze strany Louise Freese aka B-Reala jsme v úzkém kontaktu s evropským managementem a budeme požadovat náhradu škod vzniklých s přípravou jeho pražského koncertu.

Majitelé vstupenek mohou ode dnešního dne kontaktovat předprodeje (Ticketpro, GoOut a Tickeportal), u kterých byly vstupenky zakoupeny a bude jim vrácena plná cena. Je nám to velmi líto, nicméně situace je konečná a show se neuskuteční.
 

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
B-Real of Cypress Hill with Demrick - Dr GreenThumb European Tour
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika