Skillet se po Brnu chystají v neděli pokořit i Prahu

Skillet se po Brnu chystají v neděli pokořit i Prahu

02. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poté co ve středu dostali do kolen beznadějně vyprodané brněnské Similasso, míří nyní američtí rockeři Skillet do Prahy. V neděli 4. prosince vystoupí v Malé sportovní hale a o tom, že je rozhodně na co se těšit, svědčí nejen nadšené reakce návštěvníků středečního brněnského koncertu, ale i slova samotného frontmana Johna Coopera, podle kterého se o víkendu chystá jeden z největších koncertů jejich evropského turné.
„O tom, že jejich živá vystoupení jsou skvělá, jsme se přesvědčili už v létě na Rock for People, ale musím říct, že koncert v intimnějším prostou Semilassa byl neskutečný. Fanoušci spolu s kapelou vytvořili naprosto úžasnou atmosféru a výsledkem byl pro mě jeden z nejlepších zážitků letošního roku,“ líčí Michal Thomes z Rock for People.

Skillet

Americká čtveřice Skillet k nám míří pod hlavičkou Rock for People presents. Její výsostné postavení na hudební scéně potvrzuje nejen skvělé přijaté srpnové CD Unleashed, ale i aktuální úspěšné evropské turné. Jako předkapela se představí rocková parta z Ohia Red Sun Rising, která si v Brně dokázala dokonale podmanit publikum a svým živelným vystoupením si získala mnoho nových fanoušků.

Vstupenky na koncert Skillet v pražské Malé sportovní hale jsou v prodeji v síti GoOut.cz za cenu 790 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

V pořadí 23. ročník festivalu Rock for People 2017 se uskuteční tradičně v Hradci Králové od 4. do 6. července 2017. Aktuální cena základních vstupenek je 1 500 Kč. Až do 30. listopadu získají zájemci o  comboticket (permanentka + ubytování) ke každé vstupence stylový dárek od pořadatelů. Více na 
www.rockforpeople.cz/vstupenky.

Čtyřlístek z Memphisu je právem řazen mezi nejúspěšnější rockové kapely 21. století. Na svém kontě mají přes jedenáct milionů prodaných desek, jsou držiteli platinové desky za album Awake, vítězové Billboard Music Awards, byli několikrát nominovaní na Grammy Awards. Jejich videa mají miliony zhlédnutí na YouTube – ostatně jen sám singl Monster jich má přes 130 milionů. Kromě toho je tento singl dvojnásobně platinový a s 57 miliony přehrání na Spotify je osmou nejvíce přehrávanou skladbou roku 2015. 

Od svého založení v roce 1996 prošli Skillet několika změnami v sestavě. Současné složení John Cooper (zakládající člen), Korey Cooper, Jen Ledger a Seth Morisson se ustálilo v roce 2011 a o dva roky později vydali album Rise. Na svém kontě mají již devět alb. S poslední novinkou Unleashed se přihlásili před pár měsíci. Album se v prestižním žebříčku amerického časopisu Billboard umístilo v šesti kategoriích na první nebo druhé pozici, v souhrnném absolutním pořadí pak získalo bronz. Na Unleashed začal John Copper pracovat podle vlastních slov v podstatě hned, jak vydali Rise. Podoba alba v něm pak dozrávala v průběhu jejich evropského turné, na kterém předskakovali Nickelaback a v rámci kterého se poprvé přestavili i českému publiku. 

Dodal: Lucie Čunderliková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKILLET

Neděle 4. 12. 2016
Vstup: 790 Kč
Vystupují:
Skillet (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika