Dope DOD míří zpátky do Lucerna Music Baru

Dope DOD míří zpátky do Lucerna Music Baru

03. 02. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zuřivost v srdci. Energie. Vztek. Řev a heavy beats. Dope DOD. Skit Vicious a Jay Reaper. Velkej a rozpolcenej a malej čert, co strašlivě zlobí. K tomu škodolibej DJ Dr. Diggles jako pán stínů, co se rád koupe v záři reflektorů. Když plivou oheň do mikrofonů, jejich DJ nepouští hudbu, pouští hrůzu! Zní, jakoby sílu vysávali z hroznů hněvu. No a teď jdou Dope DOD zpátky - 6. 4. v Lucerna Music Baru. Bu bu bu.
OK a co je novýho? Je tu novej agresivní soundtrack pro rok 2017. Mixtape Acid Trap. Chystaná deska s Onyx - Shotguns In Hell, ze který zatím přišel předkrm - video XXX a hmmm, chutná skvěle. Ale hlavně: Praha a Dope DOD, to je tradičně smrtící kombinace. Holandský rachot a Český národní tanec - monstr dupák? Spáleniště pódia od minula vlastně ještě doutná. Merch minule zmizel tak, že na další zastávku už putovali jenom prázdný kufry. Podpisy na rukou si možná někdo nechal obtáhnout a zvěčnit v lokálním tattoo salónu… Zkrátka přijít to 6. dubna rozdupat zas, to je otázka povinnosti, cti, života a smrti.

rozhovor s Dope D.O.D.

Vstupenky budou v prodeji od 6. 2. 10:00 za 530 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DOPE DOD

Čtvrtek 6. 4. 2017
Vstup: od 530 Kč
Vystupují:
DOPE DOD / NL, Sodoma Gomora
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika