FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sziget přidává 22 jmen včetně Rudimental live, Steve Aoki a Nervo

Sziget přidává 22 jmen včetně Rudimental live, Steve Aoki a Nervo
23. 02. 2017   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jubilejní 25. ročník festivalu Sziget má ve svém programu už takové hvězdy jako jsou Kasabian, Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Flume  a mnoho dalších. Nyní přidává další várku 22 jmen, kterým vévodí  Rudimental live, Steve Aoki a Nervo.
Festival Sziget nabízí nepřeberné množství hudebních žánrů jež zní na Ostrově svobody nonstop. Když k tomu připočtete řadu dalších divadel, performancí a uměleckých zážitků, je pochopitelné proč v průběhu sedmi dnů festival navšítíví přes 500 000 Szigeťanů. Ti přijíždí na festival z více než 100 zemí. Aktuálně v programu nově najdete jména PJ Harvey, Alt-J, Rudimental live, George Ezra, White Lies a Dubioza Kolektiv. Ti vystoupí na hlavním pódiu, pojmenovaném po tragcky zesnulém Danovi Panaitescu, který vytvářel program Szigetu řadu let. Ohromný stan A38, který patří mezi oblíbená místa festiva lu, přidává další jména a poukazuje na široké spektrum aktuálních hudebních trendů, The Naked and Famous, Mando Diao, Anne-Marie, Andy C, Watsky, Nothing But Thieves, Léon, Bears’s Den, Chef’Special, The Strypes, De Staat, Valentino Khan, Rone a Weva. Obrovský Arena stan, který je na ostrově centrem elektronické hudby, zařazuje do programu dvě hvězdá jména taneční a elektronické scény. Jsou to Steve Aoki a Nervo.

Rudimental

Pro zábavu Szigeťanů existuje více než 50 míst s různým programem, například současný cirkus, umění, tanec a mnoho dalšího. A nyní je tu výzva od pořadatelů festivalu. Máte skvělý nápad na venkovní instalaci, umělecké dílo nebo jen uzavřený konceptulaní projekt? Podělte se o své nápady a staňte se designery Ostrova svobody! Sziget vítá ty nejlepší nápady designérů, umělců a sochařů. Přihlaste se do výběrového řízení a vytvořte mimořádnou festivalovou atmosféru! Mezi vítězné návrhy se rozdělí 100 000 Euro.

Festival Sziget, Ostrov svobody, je sedmidenní festival, který se koná na krásném zeleném ostrově uprostřed Budapešti. Celotýdenní non-stop událost, kde najdete zhruba 50 programových stanovišť a nabídka zahrnuje okolo 200 událostí denně, je považována za jedno z nejlepších a největších multikulturních setkání na světě. Jména účinkujících kapel sahají od těch největších na mezinárodní poprockové scéně až po hvězdy elektronické a world music, i když tu při procházce po obrovském festivalovém areálu najdete i metal, folk, jazz, blues, alternativní a dokonce i klasickou hudbu. Sziget není jen hudba, nabízí také různé kulturní programy jako divadla, cirkus nebo výstavy. Také tu najdete pláž, kde si můžete do sytosti užít léta a Dunaje. Také jde o jediný velký festival, kde najdete autentickou romskou hudbu a místo pro gay komunitu. A neměli bychom zapomínat na to, že festival se nachází uprostřed Budapešti, turistickém městě s živou kulturní scénou, krásnými historickými budovami, tureckými lázněmi a s hospodami, které záměrně vypadají jak před demolicí. Festival ročně přiláká více než 496000 Szigeťanů během týdne svého konání.

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival

SZIGET (HU)

Středa 9. 8. 2017 až Středa 16. 8. 2017
Vystupují:
P!nk, Bad Religion, Rudimental, Nervo, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Shadow, GTA, GusGus, Kensington, Mac DeMarco, Major Lazer, Oh Wonder, Oliver Heldens, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Vince Staples, W&W, Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro, Birdy a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |