Známe datum letošní pražské Transmission

Známe datum letošní pražské Transmission

03. 04. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nechte se unést za hranice všedních dní a vychutnejte si další výjimečné okamžiky. S potěšením Vám oznamujeme, že termín pro letošní Transmission je 25. listopadu 2017. Omezený počet zvýhodněných Early Bird vstupenek bude v prodeji od čtvrtka 6. dubna 2017 9:00 u Ticketportal a Paylogic.
Po vyprodané loňské edici, která přivedla do Prahy návštěvníky z více než 60 zemí světa, po úspěšném úvodu v Asii před několika týdny, který přivedla návštěvníky z více než 50 zemí do Thajska, vznikne další zážitek s úplně novou dechberoucí show pro Transmission v Praze.

Transmission

Znovu bude krásná O2 arena v Praze, jedno z nejmodernějších multifunkčních míst v Evropě, přeměněna na obrovský taneční chrám pro stylovou celonoční oslavu. Transmission se rozvíjela a vyvinula až do jedné z nejokázalejších trancových akcí na Zemi a vybudovala si reputaci svou výjimečnou a fantastickou produkcí složenou ze světelných a laserových show.

Transmission

Dláždí si svou cestu do budoucnosti s hluboce zakořeněnou vášní a elánem, Transmission nadále pokračuje v oslňování smyslů a ohromování obrovských davů.

Transmission

Téma a line-up této edice bude oznámen v pozdější době. Jistotou však je, že každá edice je zcela nové dobrodružství. Nesněte jen, ale vstupte do noci plné kouzel.

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 25. 11. 2017
Vstup: 1399 - 4900 Kč
Vystupují:
ALY & FILA, COMING SOON!!!, DRIFTMOON, FERRY CORSTEN PRESENTS GOURYELLA 2.0, MARKUS SCHULZ PRESENTS DAKOTA, PURPLE HAZE, SIMON PATTERSON, SUPER8 & TAB, , THOMAS COASTLINE, VISION IMPOSSIBLE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika