Zářijový program ve Futuru přinese i Zion Train

Zářijový program ve Futuru přinese i Zion Train

04. 05. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zion Train v příštím roce oslaví své třicetiny! Ale každý z téměř 2500 koncertů, které dosud odehráli, byl parádní oslavou. Jedna taková se chystá také 14.září do Futurum Music Baru.
Vstupenky za 330 Kč + poplatky budou ke koupi od 4.5. na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 390 Kč.

Zion Train

Woodstock (Polsko), Madasound (Martinique), Fusion Festival (Německo), Sierra Nevada World Music Festival (USA), Rototom Sunsplash (Itálie/Španělsko), Outlook (Chorvatsko), Boomtown (VB), Glastonbury Festival (VB) 14krát, Seasplash Festival (Chorvatsko), Bababoom Festival (Itálie), Wickerman Festival (VB), Reggae Geel (Belgie), Universo Parallelo (Brazílie), Reggae Sun Ska (Francie), Ostrada Reggae Festival (Polsko), Planet Festival (ČR), Asigiri Jam (Japonsko), Woodstock Festival (Polsko), Sziget (Maďarsko), Exit (Srbsko), Bielawa (Polsko), Solipse (Zambie), Universo Parallelo (Brazílie), a Rainbow Serpent (Austrálie).. to je jen malý výčet z neuvěřitelné řady koncertů, které Zion Train odehráli. 

Zion Train je jedna z nejunikátnějších a naživo nejzábavnějších dubových kapel na planetě. Využití dynamického dubového míchání, živého hraní na akustické nástroje a zapojení výjimečných zpěváků činí ze Zion Train jedinečný koncertní zážitek. 

Zion Train vlastní a používají svůj Abassi Sound System a řídí své nezávislé gramofonové labely Universal Egg a Deep Root. 

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZION TRAIN

Čtvrtek 14. 9. 2017
Vstup: od 330 Kč
Vystupují:
Zion Train / UK
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika