Klubovou sezónu v Roxy zakončí Super Flu

Klubovou sezónu v Roxy zakončí Super Flu

09. 06. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Roxy míří letní atmosféra, slunce a hlavně německý house s prvky techna v podání Super Flu. Parťáci andhim, srandisté a hlavně prvotřídní producenti Feliks a Mathias za sebou nechávají po 13 let na scéně nesmazatelnou stopu.
Rádi si hrají, experimentují a svými melodiemi pobaví každého na parketu. 23. 6. zakončí klubovou sezónu a připraví všechny na letní vlnu parties. 

SUPER FLU (GER) - Music 3 Album Release Tour

Předprodej začíná v pátek 12. května přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Většina elektro producentů se bere vážně, ale ne Super Flu. Feliks a Mathias tvoří zábavnou dvojici, kterou charakterizují originální videa (Euterpeh, Oktavlachs), vtipná sebeprezentace a hlavně hravé housové melodie. Své fanoušky si získali právě díky originalitě, kterou vkládají do všeho, co dělají. Čekat můžete všechno, ale určitě ne nudu. Kde berou inspiraci už prozradili v rozhovoru pro Noisey: “We believe in the secret powers of beer.” 

Super Flu stojí také za labelem Monaberry, pod kterým vyšly releasy třeba i Oxia, Monkey Safari, Kollektiv Turmstrasse, Noir a andhim. S těmi se v posledních letech dali dohromady a tak vznikly hity jako Reeves, Mr Bass nebo Hasoweh. Super Flu vydávají po třinácti letech na scéně album Musik 3, které vyjde v červnu. Hned poté ho ukáží v klubech a na festivalech a možnost budou mít i pražští fans 23.6. v ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SUPER FLU

Pátek 23. 6. 2017
Vstup: od 250 Kč
Vystupují:
SUPER FLU (GER) - Music 3 Album Release Tour
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika