FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nejsilnější EDM program v historii Balaton Soundu

Nejsilnější EDM program v historii Balaton Soundu
15. 05. 2017   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Balaton sound tentokrát míří přímo na fanoušky EDM a v programu nejsou žádné ústupky. V loňském roce mohli fanoušci vidět řadu hvězd z hip hopové scény. Letos je to čistě taneční party.
A k již zmíněným hvězdám velikosti Hardwell, KYGO, KSHMR, Tiësto či Armin Van Buuren skvěle doplňují program další světová jména jako jsou Afrojack, Don Diablo, Dua Lipa, Galantis, Marshmello, R3HAB, Nicky Romero, G-Eazy, Jason Derulo, Robin Schulz, Krewella, ZEDD a více než 60 dalších.
 

Zatím posledním doplněním program jsou celosvětově známí Elrow. Jejich skvělé taneční a ničím nespoutané party tento rok obohat i Balaton Sound. Elrow stage se otevře 5. července a bude plně fungovat po celou dobu festivalu. Představí se Henry Saiz, Edu Imbernon, CatzN’Dogs, Anja Schneider a mnoho dalších stálých DJs z Elrow týmu. Společně přivezou na jezero Balaton velkolepou hudební show.

 Magická show
Jedno doplnění k tanečního programu si Balaton Sound dopřál a tím jsou magické pouliční divadla. Ty budou k vidění jak za dne, kdy návštěvníky zaskočí obří medůzy z Francie či brazilské tanečnice, tak i v noci díky skvělé světelné show britských Spark! a vesmírnému a chamelónsky barevnému představeni německých Oakleaf Stelzenkunst.

Párty na lodi
Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž. V průběhu každého festivalového dne se pořádají exkluzivní párty na lodi, vždy s odlišným programem, než v den předchozí.

Středa, 5. července: Max Cooper
Čtvrtek, 6. července: Jan Blomqvist (dj set)
Pátek, 7.července: Art Department 
Sobota, 8. července: Eelke Kleijn 
Neděle, 9. července: Sasha
 

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival

BALATON SOUND (HU)

Středa 5. 7. 2017 až Neděle 9. 7. 2017
Vystupují:
Afrojack Alison Wonderland Anja Schneider Armin van Buuren Art Department Axwell v Ingrosso Blasterjaxx Bastian Bux Brains Carnage Catz n´ Dogs Corey James D.O.D. Dave Clarke De La Swing Don Diablo Dua Lipa Dubfire, Eddy M, Eelke Klejn, Emperor, Eptic, Erick Morillo ,Example & Dj Wire, Florian Picasso, G-Eazy, Galantis, Hardwell, Headhunterz, Hucci, Jamie Jones, Jan Blomqvist live, Jason Derulo, John Digweed, Juicy M, KIIDA, Krewella, KSHMR, Kungs, Kygo, Loadstar, Mark Reeve, Marshmello, Max Cooper, Mija, Netsky live, Nicky Romero, Nicole Moudaber, Nod One's Head, Noisia, R3HAB,Raiden, Ravitez, Robin Schulz, Sasha, Shaun Frank, Showtek, Sigma live, Stadium X, TC, The Bloody Beetroots, Tiesto, Timmy Trumpet, Tony Varga, TroyBoi, Wellhello, Yellow Claw, Zedd, ZEDS DEAD
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |