Goldfrapp přijedou popřát Roxy k 25. narozeninám

Goldfrapp přijedou popřát Roxy k 25. narozeninám

20. 06. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
25. narozeniny klubu Roxy BE25 budou tento rok ještě výraznější než jste byli z minulých let zvyklí - 10 dní plných koncertů, parties, divadel a performance v prostorách Roxy a NoD.
Prvním headlinerem říjnové oslavy je legendární londýnské elektronické duo a hudební chameleóni Goldfrapp. V roce 2017 vydali Goldfrapp očekávané sedmé album Silver Eye. 23. října nás, jak u nich bývá zvykem, vezmou na emotivní cestu, která ovšem není pro každého. Bude se snít, bude se i tančit.

Předprodej začíná ve středu 21. června v 10:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, od čtvrtka i v ostatních předprodejích.
 


Málokterá britská kapela prozkoumala na svých albech tak širokou paletu pocitů a hudebních stylů jako právě Goldfrapp. Londýnské duo Alison Goldfrapp a Will Gregory má letos za sebou vydání už sedmé studiové desky a je o nich všeobecně známo, že neradi zůstávají na místě. V průběhu času se posunuli od glam rocku (album Black Cherry) přes osmdesátkový synth-pop (Head First) k downtempu (Seventh Tree) a zpět k tanečnímu elektronickému zvuku (Tales Of Us). Obecně se na Goldfrapp pohlíží jako jednu z kultovních britských elektronický kapel, jež dokazuje i více nominací na prestižní Mercury Prize a Grammy Awards. 

Nové album Silver Eye se drží toho, co jde Goldfrapp nejlépe. Taneční nálady stěžejního singlu Anymore střídají i snové skladby jako Zodiack Black nebo závěrečná epická kompozice Ocean. Oba dva často popisují svou hudbu jako “výpravný vizuální zážitek”, který má vyvolávat v posluchačích odvážné představy a stejným přístupem vznikalo i letošní album. Silver Eye získalo řadu skvělých recenzí nejen v Británii, ale i v ČR např. Musicserver. 

V současnosti jedou Goldfrapp k nové desce světové turné a česká zastávka bude právě v rámci 25. narozenin klubu ROXY v pondělí 23. Října.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE25: GOLDFRAPP

Pondělí 23. 10. 2017
Vstup: od 520 Kč
Vystupují:
Goldfrapp (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika