Sheexyboat hlásí posledních pár lístků a zveřejňuje kompletní line up

Sheexyboat hlásí posledních pár lístků a zveřejňuje kompletní line up

31. 07. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní již 11. ročník parníku Sheexyboat poctí návštěvou německý dj a producent Simion a my se na něj moc těšíme. Tato plavba je striktně omezena pro 160 šťastlivců a do vyprodání zbývá zhruba posledních 10 lístků! Proto radíme s nákupem vstupenek neotálet a zajistit si plavbu již nyní. 

DJ Biodan je rezidentní dj Roxy, který hraje často po boku světových djských hvězd, ale vedle toho dokáže vytvořit skvělou atmosféru i na menších klubovkách a večírcích. Vystupuje od roku 2000, je to majitel Solstice Records a BioBull Records, zároveň programový manažer music houseboatu U Bukanýra a také vlastník bookingové agentury LoungeMusic.cz. 
http://www.djbiodan.com/

DJ Tazz je v současnosti free lance dj vystupující na vybraných akcích po ČR, převážně v Praze. Od roku 2000, kdy s djingem začal, provozoval portál Progressive Session, hrával v Roxy po boku světových jmen, pořádal hudební akce a menší festivaly. Mimo jiné společně s Biodanem před 11 lety založil koncept Sheexy boat. Tazz je technický fanatik, což se projevuje i na jeho djingu a poslední dobou se jeho sety pohybují na pomezí dynamického tech-house až k lehkému techno dle atmosféry a prostor.
https://soundcloud.com/dj-tazz-prague

DJ Slater je majitelem labelu Tribal Vision Records. Během uplynulých 15 let hrál v klubech a na festivalech po celém světě, včetně zemí jako je Japonsko, USA, Mexiko, Brazílie, Austrálie, Čína či Izrael. Má za sebou řadu úspěšných singlů, EPs, remixů i CD kompilací. Vedle djských setů pravidelně vystupuje i s živým projektem DJ Slater & Urban Legends.
http://www.djslater.net/

DJ Vanko
Vanko je Slovenský dj, který nyní žije v Praze. V minulosti se zviditelnil výhrou v Dj soutěži New House Talented pořádanou party Flow v Roxy Prague. Je rezidentem party Submassive v baru Follow Me a často hostuje v klubech Roxy, Chapeau Rouge, 2. Patro, U Bukanýra a Groove Bar.
https://soundcloud.com/djdantdj

DJ Zissou!
Kolem roku 2000, ovlivněn pražskou taneční scénou a následnému seznámení s partičkou Sype sound se posouvá jeho pohled vnímání taneční hudby. Po legendárních večírcích v Sype sound studiu se od roku 2004 staví za gramofony a začíná pravidelněji hrát. "Velká příležitost a zkušenost. Každý týden slyšet ve studiu výběr skladeb kamarádů. Díky tomu jsem hudebně tam, kde jsem. Nejsem dj, který hraje velké hity. Vždy se snažím najít a zahrát skladby, které lidé neznají. Chci, aby lidé poslouchali a bavili se od začátku do konce a vnímali můj set jako hudební zážitek." Od roku 2007 rezident Sheexyboat parníku, od roku 2013 rezident party "Vlny" na houseboatu U Bukanýra a od roku 2016 rezident klubu Kontrast. 
https://soundcloud.com/smet

DJ Ondrej K
Ondrej K je pražský deep housový dj, pohybující se na scéně již řadu let. Pravidelně ho můžete slýchat U Bukanýra a i v dalších pražských klubech. Je to disk-jockey z již legendarně znamé skupiny CHI CHI gang!
https://soundcloud.com/ondrej-k

A protože je Sheexyboat naše srdeční záležitost, nekoupíte lístky v žádném klasickém předprodeji, ale jen přímo od pořadatelů dj Biodan, anebo dj Tazz. V tuto chvíli se zájmem o lístek kontaktujte jen dje Biodana na jeho osobním FB profilu: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

FB Event: https://www.facebook.com/events/303030783432988/

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT 2017

Sobota 12. 8. 2017
Vstup: od 400 Kč
Vystupují:
SIMION (Hedonism Music/Mother/Snatch, DE), Tazz & Biodan (Sheexy residents) , Slater (Tribal Vision Records), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika