Do Prahy se vrací tech-house producent Dimitri Nakov

Do Prahy se vrací tech-house producent Dimitri Nakov

23. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Francouzský rodák Dimitri Nakov, skvělý Dj a producent se vrací do Prahy. Na scéně se pohybuje už od 90. let, od kdy ho pojí spolupráce se jmény jako Roger Sanchez nebo Sasha. Za svou kariéru si vybudoval silnou mezinárodní reputaci hlavně v Brazílii a na Ibize, kde má dnes hned několik rezidentur. Silný perfekcionista a dříč se v Roxy představí už 27. září.
Dimitri Nakov začínal s hudbou ve svých 14 letech a v 90. letech už měl možnost spolupracovat se jmény jako Roger Sanchez nebo Sasha. Právě s ním si padl do oka a jejich přátelství je pojí dodnes. Za zmínku stojí určitě jejich společný projekt Never Say Never, který lákal 4 letní sezóny všechny nadšence taneční hudby do plážového klubu Ushuaia na Ibize. Jejich pozvání přijali Paul Kalbrenner, Guy Gerber, M.A.N.D.Y. nebo Steve Lawler. Legendární se staly také jeho afterparties, na kterých se díky skvělé pověsti vystřídali (a většinou i zdarma) persony současné elektroniky jako třeba Booka Shade, Âme nebo Steve Bug. Výčet jmen, se kterými měl možnost Dimitri spolupracovat, je za jeho kariéru téměř nekonečný.
 

Za posledních 7 let si Dimitri dokázal vybudovat velmi silnou mezinárodní reputaci i v Austrálii, Mexiku, Japonsku a hlavně v Brazílii, kde byl rezidentem legendárního klubu Warung. Je ryzím perfekcionistou, což zcela jistě pocítíte v jeho setech i releasech. Dimitriho vášeň pro hudbu je téměř nakažlivá. Ať stojí na festivalové stage pro 20.000 návštěvníků nebo v plážovém klubu pro dvě stovky, vždy dokáže skvěle vystihnout energii a emoce publika. Pohybuje se na hraně techna, house music, elektroniky a nebojí se experimentovat. Přesvědčí vás určitě jeden z jeho setů nebo release  Don`t Stop, který vydal labelu Suara, jednom z nejvíce žádaných vydavatelství současnosti. Dimitri si v ČR již několikrát zahrál a tentokrát se představí jako headliner noci v ROXY a to už ve středu 27/9. Vstupenky bude možné zakoupit pouze na místě za 200czk.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DIMITRI NAKOV

Středa 27. 9. 2017
Vystupují:
DIMITRI NAKOV (FR), djs: Niki Cloud, Roman Rai & Adam Cloud, Loutka 2nd stage: Ark3r
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika