Miláčci dnb publika Camo & Krooked se vrací do Roxy

Miláčci dnb publika Camo & Krooked se vrací do Roxy

24. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Prahy se vrací jeden z nejoblíbenějších drum`n`bass projektů na scéně Camo & Krooked. Za relativně krátkou dobu se z nich stala nezastavitelná mašina, která produkuje jednu pecku za druhou.
Díky svému talentu a všestrannosti se také jim podařilo letos vypustit již čtvrtou desku Mosaik (tentokrát pod RAM Records), ve které se opět nebojí pohybovat napříč žánry. Do ROXY přijedou se svým dj setem společně s Daxta MC už 3.11.

camo Krooked

Reinhard Rietsch a Markus Wagner nebo také Camo & Krooked spolu pracují už od roku 2007. V poměrně krátké době se jim podařilo zaujmout drum`n`bassovou scénu a o tři roky později se upsali Hospital Records, pod kterým také vydali album Cross The Line. Tím si vysloužili mezinárodní úspěch a ocenění hned ve třech kategoriích na Drum & Bass Arena Awards. Už zde ukázali svůj talent a všestrannost, která je jim vlastní dodnes. “Milujeme pocit toho, že nevíš, co se stane dál. Srát na již vyšlapané bezpečné cestičky - my chceme objevovat nové.” Ve své tvorbě dokáží skvěle skloubit čisté vokály s tvrdým, dechberoucím beatem a zabrousit do žánrů jako dubstep, bass music, house nebo funky. Že je to krok správným směrem nás přesvědčili už mnohokrát releasy jako Get Dirty, Loving You Is Easy, Turn Up (The Music), Climax nebo Aurora.

Minulý rok spojili síly s RAM Records a letošní květen vydali již čtvrté album Mozaik, ve kterém se opět nebojí zabrousit napříč hudebními žánry. Zároveň se jím vydali i do více experimentálních vod. “Chceme, aby s námi lidé byli celou dobu naší cesty a ne jen aby reagovali na nějaký hype a po něm už ne.” nechal se slyšet Markus. Podle všeho se jim to zatím daří a za svou kariéru si dokázali vybudovat silnou základnu fanoušků. Ve svých setech pak ukazují pravou tvář DnB a jak dovednými Djs jsou. Nenechají nikoho vydechnout, vše je dokonale promyšlené a zapadá do sebe. Tito miláčci publika se vrátí do ROXY tento podzim společně s Daxta MC a to 3.11.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CAMO & KROOKED

Pátek 3. 11. 2017
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
CAMO & KROOKED (AT) feat. Daxta MC
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika