Falešné vstupenky na Madonnu

Falešné vstupenky na Madonnu

01. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Doposud byla zjištěna škoda 735.000 Kč. Policisté také zabavili u jednoho z obviněných 350 velmi kvalitně padělaných vstupenek na koncerty Madonny.
Čtyřčlenný gang padělatelů vstupenek na dvě zářijová pražská vystoupení Madonny falšoval lístky i na červnový koncert americké rockové kapely Red Hot Chili Peppers. Skupina českých padělatelů z řad tvrdého jádra fanoušků fotbalové Sparty Praha zadržela policie v úterý, tři z nich skončí s největší pravděpodobností ještě dnes ve vazbě.

V rukou policistů skončila při úterních domovních prohlídkách také hotovost 500.000 korun, zřejmě pocházející z prodeje vstupenek, a také několik pistolí. Podezřelí je údajně měli nelegálně, zbraně jsou na expertíze.

Na jednání podezřelých upozornila policii jako první společnost Sazka, v jejíž aréně se konal 14. června koncert kalifornských rockerů Red Hot Chili Peppers a v téže hale vystoupí hned dvakrát, 6. a 7. září, popová královna Madonna.

"Dostalo se nám do rukou několik falešných vstupenek na Red Hot Chili Peppers a informovali jsme o tom policii," uvedl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. Kukla doplnil, že policie dostala 15 falzifikátů vstupenek na koncert Red Hot Chili Peppers

Na případu pak vyšetřovatelé pracovali zhruba čtyři měsíce. Dobře organizovaná skupina padělatelů se prý snažila falešné vstupenky na Madonnu prodávat prostřednictvím inzerátů na internetu a v novinách, a to za částky mnohonásobně převyšující oficiální cenu lístků, která se pohybovala v rozmezí od 3000 do 5000 korun. Na internetu se objevily i nabídky na prodej 10.000 korun za kus.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika