The Drums odehrají v neděli svou premiéru v ČR

The Drums odehrají v neděli svou premiéru v ČR

05. 09. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Indie-popoví The Drums poprvé v ČR! Tři roky po vydání své třetí desky ohlásili, že podepsali smlouvu s Anti Records a informovali o svém novém albu. Deska nazvaná Abysmal Thoughts vyšla 16. června. Máme pro vás soutěž.
První ochutnávku z alba, singl Blood Under My Belt, si můžete poslechnout dole. Na Blood My Belt najdete typické The Drums: solidní lamač srdcí převlečený za prosluněnou písničku prezentující frontmana Jonnyho Pierce jako mistra popové citlivosti.
 

Rok a tři měsíce domácího nahrávání mezi Los Angeles a srubem na severu státu New York. Se stejnou kytarou, syntezátorem, bicím automatem a několika škatulkami, na které hrál od vzniku The Drums, sestavoval Pierce Abysmal Thoughts. Složil všechny skladby a nahrál všechny nástroje. Podařilo se mu tak realizovat svou osobní vizi, jak má jeho kapela znít. Výsledkem je nejobjevnější album, živý autoportrét s ohlasy hyperdramatických The Smiths, klasicky popových Novozélanďanů Verlaines a Clean a rachotících vzpurných pankáčů Británie roku 1979.

Po dokončení cyklu desek The Drums a konci dlouhodobého vztahu si Pierce na čas dal s hudbou pauzu, aby se zase našel a hlavně aby našel novou inspiraci. Odstěhoval se z New Yorku a našel nový domov ve velkém prázdném bytě v Los Angeles. Všechny jeho plány pro život a milostný vztah najednou v troskách. Tohle strádání a zmatek se postupně proměnilo v Abysmal Thoughts.

S novou deskou The Drums zakladatel kapely Jonny Pierce dosáhl toho, co dlouho nosil v srdci. The Drums jsou zpátky a přestože je v nich přítomen nesmírný smutek, Pierce je teď mnohem silnější, aby ho přemohl.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE DRUMS

Neděle 10. 9. 2017
Vstup: 690 - 790 Kč
Vystupují:
The Drums / US, support: Mayen
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika