Imagination festival oznámil lineup

Imagination festival oznámil lineup

12. 09. 2017  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
O taneční Imagination festival je každým rokem čím dál tím větší zájem. Festival se po 6 letech existence právem dostal mezi České špičky. Zájem roste i od zahraničních party people, kterých sem jezdí každým rokem čím dál tím víc. Pojďme se společně podívat hosty, kteří se vám během večera představí.
Již 7. vydání párty se uskuteční za 10 týdnů, konkrétně 24. listopadu. Dnes agentura IMI Dance zveřejnila kompletní line-up pro tuto se párty. Mezi vyhlášenými jmény rozhodně nebude chybět Miss K8, Headhunterz, Destructive Tendencies a Pendulum (DJ SET). Další jména, která si pořádající agentura zvolila pro tento večer, se dozvíte sami na konci tohoto článku. 

S koupí lístku na letošní vydání, které proběhne v pátek 24. 11. 2017 v Křižíkových pavilónech, bych moc neotálel! Obsazení na třech stage je velice silné! Kdo ví, jestli letos nebude náhodou vyprodáno už měsíc před akcí, protože Early Birds lístky a lístky z první vlny jsou již vyprodány.

Lístky zakoupíte prostřednictvím stránek https://goout.net/cs/listky/imagination-festival/vqhb/ se všemi poplatky za 1.090Kč (€ 44.00). Pokud byste měli zájem o Combo Tickets, na sobotní Transmission, tak navštivte tento web (€ 85.50) určitě vám to ušetří nějakou tu korunu.


24. 11. 2017 Imagination festival, Expo Holešovice, 3 stage, více jak 30 vystupujících
1 stage: Pendulum (Dj set), Black Sun Empire vs State of Mind, Delta Heavy, Zardonic, Maztek vs Grilok, Bensley, Document One, Hallucinator, A-Cray, Madface 

2 stage: Headhunterz, Da Tweekaz, Noize Suppressors, Destructive Tendencies, Miss K8, Regain, Phuture Noize, The Sickest Squad vs Hungry Beats, Estasia, Mindjacker vs Mejsi, Manene
MC: Tha Watcher

3 stage: Guv, Annix, Levela, Mollie Collins, Zombie Cats, Mattiv, Donny vs Forbidden Society, Katharsys, Rido  
MC: Coppa

Kapacita: 6. 000

Tisková zpráva:

KOMPLETNÍ LINE UP IMAGINATION FESTIVALU 2017 JE TADY!
Imagination Festival zveřejňuje kompletní line up, na který už určitě všichni drum and bass a harder styles fanoušci netrpělivě čekají. Nechybí v něm jména jako Pendulum, Headhunterz (36. v anketě djmag), Da Tweekaz (71. v anketě djmag), Miss K8 (88. v anketě djmag), Black Sun Empire vs. State Of Mind, Delta Heavy a desítky dalších! Imagination nabídne 24. listopadu 2017 tři stage ve čtyřech halách Výstaviště v pražských Holešovicích.

Vstupenky na festival jsou v prodeji do 31. října za 1090 Kč včetně poplatku v síti Go Out. Na oficiálních stránkách najdete i balíčky s hotely. 

Koupit vstupenky

Kompletní line up na jednotlivých stagích vypadá následovně:

Imagination Drum & Bass Mainstage #1
Imagination Mainstage #1 představí jména jako legendární Pendulum v dj setu, exkluzivní versus set Black Sun Empire se State of Mind, Delta Heavy, venezuelského Zardonica, versus set Mazteka s Gridlokem či talentovaného kanadského nováčka Bensleyho. Dále se na této stagi můžete těšit na Document One, ďábelské Hallucinatory nebo domácího A-Craye a Madface.

Devastator Harder Styles Mainstage #2
Devastator Mainstage #2 představí jako svého headlinera Headhunterz, jež oznámil návrat na hardstyle scénu a budete si tak moci konečně vychutnat jeho čistokrevný hardstyle set poprvé v Praze! Nebude chybět ani královna hardcoru Miss K8, hardstylová dvojice Da Tweekaz, italská hardcore legenda Noize Suppressor nebo anglické uptempo duo Destructive Tendencies. Do vod raw hardstylu nás zavede polský Regain, po letech se vrátí i italské frenchcorové duo The Sickest Squad, tentokrát ve versus setu s domácími Hungry Beats, svůj debut si v ČR odbude holandský hardstyle producent Phuture Noize či uptempo DJka Estasia. Jako domácí support vystoupí Manene, Mindjacker vs. Mejsi a celou stage bude hostit holandský MC Tha Watcher.

Knockout Drum & Bass Stage #3
Knockout Stage #3 představí mix žánrů drum & bassu. Těšit se můžete na jump upové hvězdy Dj Guv, Annix, Levela, Mattiv či Mollie Collins. Nebudou chybět ani zástupci neurofunku jako jsou Zombie Cats či domácí Rido. Temný drum & bass přiveze do našich končin francouzský Katharsys a také se můžete těšit na exkluzivní versus set Forbidden Society vs. Donny. Stage bude hostit anglický MC Coppa.

Více informací k festivalu najdete na www.imaginationfestival.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 24. 11. 2017
Vystupují:
Pendulum (Dj set), Black Sun Empire vs State of Mind, Delta Heavy, Zardonic, Maztek vs Grilok, Bensley, Document One, Hallucinator, A-Cray, Madface, Headhunterz, Da Tweekaz, Noize Suppressors, Destructive Tendencies, Miss K8, Regain, Phuture Noize, The Sickest Squad vs Hungry Beats, Estasia, Mindjacker vs Mejsi, Manene MC: Tha Watcher, Guv, Annix, Levela, Mollie Collins, Zombie Cats, Mattiv, Donny vs Forbidden Society, Katharsys, Rido   MC: Coppa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika