Line-up říjnové Hospitality Prague je kompletní

Line-up říjnové Hospitality Prague je kompletní

05. 10. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Labelová noc Hospitality Prague již zná svůj kompletní line-up. Kromě zahraničních hostů na akci zahraje také špička české liquid drum & bass scény. Britské vydavatelství Hospital Records se se svou halovou hudební nocí Hospitality vrací do Prahy již po páté. Akce proběhne v pátek 20. 10. 2017 v Expo Holešovice v Křižíkově pavilonu B.
Fanoušci melodického drum & bass se mají letos opět na co těšit. Do Prahy přijedou zahrát zahraniční umělci Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto a Roaylston. Wilkinson patří bezesporu mezi nejúspěšnější drum & bassové producenty současnosti a do Prahy přiveze své nové album ‚Hypnotic‘, které vydal v dubnu. Také S.P.Y přiveze nové EP, které vyšlo letos v červenci. Zahraniční line-up doplňuje liquid funkový kouzelník Etherwood a průkopník drum & bass v Japonsku - Makoto, který také představí nové album, které vyšlo na začátku září. Seznam zahraničních umělců zakončí matador dnb Royalston, jehož nové album vychází 6. 10. a bude na Hospitality Prague žhavou novinkou.
 

Letos se návštěvníci kromě velkého množství nové hudby mohou těšit na český support, který nabídne to nejlepší z české liquid drum & bass scény. Na akci zahrají Akira & Bifidus Aktif, Rudeboy & 2K, Twisted:Minds a Liquidators.

Hospital Records ve světě reprezentuje především měkčí odnož drum & bassu, mainstream DnB a liquid funk a i její vlajková noc bude patřit jemnějšímu drum & bass. Hospitality noci jsou vždy zárukou pozitivní energie, kvalitního zvuku a skvělého line-upu. 

Vstupenky na Hospitality Prague 2017 jsou v prodeji. Návštěvníci mohou také na Facebook události Hospitality Prague 2017 sledovat nejnovější informace k akci. Hospitality Prague 2017 proběhne 20. 10. 2017 v Expo Holešovice v Křižíkově pavilonu B.

Dodal: Kateřina Mašková, LET IT ROLL
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOSPITALITY PRAGUE 2017

Pátek 20. 10. 2017
Vystupují:
Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto, Royalston, Fava MC a CZ djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika