Elektrabel na Trance Parade

Elektrabel na Trance Parade

04. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kaisersoze se omluvil promotérovi Trance Parade, že se z osobních důvodů nemůže party zúčastnit. Nahradou tedy bude Elektrabel.
Kaisersoze: Chtěl bych se omluvit návštěvníkům a pořadatelům akce TranceParade, která proběhne 22.9.2006 v Plzni a oznámit, že se party nemohu zúčastnit, protože přes svůj relativně nízký věk začínám pozorovat známky neodůvodněného zapomínání důležitých věcí, jak se tomu stalo právě ve chvíli, kdy jsem se s radostí přijal pozvání pořadatelů TranceParade a doma měl už měsíc koupenou letenku do Londýna s odletem právě 22.9. ráno. Je to neomluvitelné a znovu prohlašuji, že pořadatele akce s touto mou chybou nemají nic společného. Považuji za nutné seznámit vás s tímto faktem, abych předešel případným spekulacím. Pořadateli jsem jako náhradu za způsobené potíže přislíbil vystoupení v náhradním termínu, bez nároku na honorář.

Promotér: Kaisersozeho je škoda, nicméně zajistili jsme pro Vás více než adekvátní náhradu. 22.9. na techno stagi party Tranceparade vystoupí pravděpodobně nejúspěšnější český techno producent, člověk, který vydává svá díla na labelu Jeffa Millse a který se letos představil snad na všech letních festivalech a to s obrovským úspěchem. Dámy a pánové, těšit se můžete na projekt Elektrabel LIVE!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika