D-Bridge na Digital Sun

D-Bridge na Digital Sun

05. 09. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Benefiční festival v Marianských Lázních nabídne 16.9. to nejlepší z DnB. Mimo D-Bridge z Bad Company zde vystoupí i Juanita Juarez, MC Turner, Im Cyber, Akira a další.
Kde? Mariánskolázeňské koupaliště Lido. Před areálem je připravené velké parkoviště, které bude v nočních hodinách osvětleno.

Kdo? Hlavní stage na vodě bude znít v rytmu drum and bassu světové kvality. Však také jména jako D-Bridge, Brooklyn aka Juanita Juarez, MC Turner, Im Cyber, Akira dělají z Digital Sun západočeskou dnb akci roku. Na druhé stagei si přijdou na své vyznavači reggae a hiphopu. Indy & Wich, kteří se chystají vydat své druhé album, na akci předvedou tracky právě z tohoto chystaného cédéčka! Také Prago Union se svou deskou HDP dokazují, že mají svou pozici mezi nejlepšími tuzemskými hiphopery. Západočeští West Point a Royal Hifi uzavírají nabytý lineup. Třetí stage je filmovým chill-outem. Ve filmovém stanu si můžete v klidu posedět u dokumentů, trošku si popřemýšlet a vydat se dál do víru Digital Sun!

Kdy? 16.9. 2006. Přijdete-li už v 16 hodin, rozhodně neprohloupíte. Do večerních hodin totiž bude v provozu plážový volejbal a vystoupení hvězdných kapel začíná už v 18.30, kdy se na hiphopové pódium vyhoupnou pražští Indy & Wich.

Za kolik? Využijete-li možnosti předprodeje, pak se můžete těšit, že na tuhle podzimní akci číslo jedna, se dostanete už za 150kč. V případě, že předprodej nestihnete, pak na místě zaplatíte 170kč.

digital sun

www.spabreakers.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika