Mydy Rabycad chystají na zítřejší křest alba M.Y.D.Y velkolepou show

Mydy Rabycad chystají na zítřejší křest alba M.Y.D.Y velkolepou show

08. 11. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kapela Mydy Rabycad, která úspěšně brázdí domácí i mezinárodní vody, pokřtí ve čtvrtek 9. listopadu v pražském Lucerna Music Baru svou novou desku M.Y.D.Y. Album vyšlo před necelými dvěma týdny na CD, vinylu i digitálně.
Na křtu Mydy Rabycad představí naživo novinky z CD a potěší i staršími hity. Kapela, která je právem označována za jednu z nejpracovitějších a nejpečlivějších u nás, připravila se stejnou péči i vizuální složku pro celou tour k novému CD. Předvedou novou show evropských parametrů, která zahrnuje moderní světelný design, pódiovou scénu i kostýmy. „Chceme být součástí světové hudby. Takže se snažíme točit desky se světovým zvukem a dělat show, která obstojí i v mezinárodní konkurenci. Jestli se nám to daří, to ať posoudí fanoušci třeba na čtvrtečním křtu v Lucerně!,” říká zapáleně frontwoman Žofie Dařbujánová.
 


Atmosféru nažhaví předkapela Noisy Pots unikátním mixem elektroniky a perkusí, posbíraných v kuchyni a garáži. O Afterparty se postará čerstvý vítěz Red Bull 3 Style - DJ Roxtar. Vstupenky jsou k dispozici na ww.musicbar.cz/program/mydy-rabycad-krest-alba/

Mydy Rabycad hned 10. listopadu zavítají do Zkušebny ve Vroutku u Ústí nad Labem a 30. listopadu na brněnskou Flédu. 

Kapela Mydy Rabycad otevírá třetí deskou další kapitolu. Na první pohled by se mohlo zdát, že vykročila směrem k mainstream popu. Vzápětí vás vyvede z omylu zvukem temných berlínských klubů za svítání. Po fanouškovské hysterii v Jižní Koreji, úspěšných koncertech v USA i show na festivalu všech festivalů Glastonbury Mydy Rabycad zbořili poslední žánrové bariéry. Deska M.Y.D.Y. jde kapele pod kůži. Vyrovnává se na něm s “dospělým” světem. Nejen hravým obalem s domečkem pro (strašidelné) panenky a panáčky. Ten vytvořila fotografka Alžběta Jungrová společně s grafikem Pavlem Fuksou. Desku nahrávala kapela v Red Bull Music Studios v Berlíně a několika dalších špičkových studiích u nás. O mastering se postaral John Davis z Metropolis Studios v Londýně (U2, Lana Del Rey a další), mix zajistil Lukáš Martinek (Absolute music). Producenty alba jsou Tomáš Konůpka & Nèro Scartch. Obsahuje 11 písní a k několika z nich už kapela stihla natočit klip (Rise Up, I Don't Care, Sensation, Just Dance, Yellow). Album má několik poloh. Od syntezátorových ploch až po klubové taneční pasáže. Ve dvou písních nabízí také intimnější atmosféru.

Dodal: Silvie Marková, SMART Communication
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MYDY RABYCAD

Čtvrtek 9. 11. 2017
Vystupují:
Mydy Rabycad – křest alba, support: Noisy Pots
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika