Nepolapitelná Maya Jane Coles plánuje okouzlit Prahu

Nepolapitelná Maya Jane Coles plánuje okouzlit Prahu

19. 11. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velkou a dlouho očekávanou premiéru před českým publikem si odbude 2. února britsko-japonská producentka, djka, kurátorka a umělkyně Maya Jane Coles. Tajemná nejen vzhledem, ale i vystupováním, téměř nepolapitelná co se týče hraní, ale i žánrových škatulek, to je Maya Jane Coles.
V únoru zažije Praha poprvé její spektakulární hudební představení, elektroniku umně protkanou vlivy jazzu, punku i klasické hudby. Záhadná a hudebně nepředvídatelná, i taková bude Maya Jane Coles první únorový víkend v ROXY.

Maya Jane Coles
 
Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY. Ke stažení zde.

Je málo opravdových umělců mezi současnými producenty a Maya je jednou z nich. Vše musí být podle ní a naprosto perfektní. Od prvního beatu, přes melodie, finální mix až po vizuální stránku, to všechno si londýnská rodačka řeší sama. Ať už pod svým jménem nebo jínými alter-egy jako Nocturnal Sunshine (bass/dubstep) nebo She Is Danger (společně s Lennou Cullen) okouzlila v posledních několika letech světovou elektronickou scénu. Proslýchá se, že vydává hudbu pod mnoha dalšími alter-egy, aby posluchači nepodléhali trendům a hodnotili podle kvality. V 15ti složila první hiphopový track, o rok později propadla dubu a brzy už její srdce patřilo house music a technu v klubech čtvrti East London.
 
V roce 2007 debutovala singlem Sick Panda, ale masivního světového průlomu dosáhla v roce 2013 prvním albem Danger na svém vlastním labelu I/AM/ME. Od tohoto roku patří její tracky do selekce nejuznávanějších djských osobností od Hawtina po Solomuna a Maya absolvuje velkolepou jízdu po hlavních stagích všech významných světových festivalů. Druhé a světově už velmi sledované dvojalbum Take Flight vyšlo v tomto roce a bez debat dostalo Mayu na úplný vrchol zájmu. Sama ovšem zůstává tajemná a nepředvídatelná a takovou ji očekáváme i v ROXY 2. února.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAYA JANE COLES

Pátek 2. 2. 2018
Vstup: 455 - 470 Kč
Vystupují:
Maya Jane Coles (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika