Inigo Kennedy na Flédě

Inigo Kennedy na Flédě

05. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nově zrekonstruovaný klub Fléda přivítá 15. září třetí pokračování techno party Illumination. Na třech scénách vystoupí 14 DJs, 2 Live akty a nebudou chybět speciální dekorace, ohnivé performace nebo vizuální show v podání projekce VJe Kombajna.
Pozvání přijal fanatický milovník technických novinek a zvukových experimentů - populární britský dj a producent a majitel známého labelu Assymetric Inigo Kennedy. Rodák ze severního Londýna, který už skoro deset let patří mezi absolutní špičku ostrovní taneční scény, se představí na Moravě poprvé od loňského května, kdy na Orion Hallu sekundoval legendárním The Prodigy. Jeho vystoupení bývají nevšedním zážitkem - nejen pro precizní mixy ze tří gramofonů a cd přehrávače, ale především díky výjimečné schopnosti zapracovat do setu spoustu netradičních zvuků a aktuálních nápadů. Samostatnou kapitolou je Inigova producentská činnost - od doby, kdy v roce 1996 zaujal svým trackem The Bond EP v manchesterské rádiové show a získal smlouvu na vydání první tisícovky vinylů, vydal už skoro neuvěřitelnou stovku desek. Výčet jmen djů, kteří remixovali nebo hrají Kennedyho desky a labelů, na kterých jeho vinyly vyšly je nad naše síly. Nemusím přece mluvit o tom, co dělám. Výsledek je mnohem důležitější, říká Inigo Kennedyho.

Illumination

Na hlavní scéně se představí také Nika 77, kterou s Inigem Kennedym spojuje pracovitost a chuť dokazovat své umění spíše precizní hudbou než triky reklamních manažerů. Pražská DJka je už skoro deset let symbolem prvotřídní kvality a na Flédě představí zbrusu nový a vynikající track Eduo, který nedávno vydala na německém labelu Teknikk Experimental.

Roztančenou a stále se rozvíjející západočeskou scénu přijede představit plzeňská dvojice Jack R a Malda ve společném projektu Jamal DJs. Rezidenti populárních Pig Festů a Squallů vystoupí ve společném setu ze dvou mixpultů, dvou cd přehrávačů a čtyř gramofonů. Hudební šílenci a neskutečně sehraní kamarádi patří k tomu nejaktuálnějšímu v českém rybníce elektronické hudby a my jsme rádi, že můžeme představit jejich strhující show také v Brně.

Těšit se můžete také na věčně rozesmátého brněnského kaliče, ale především stálici české elektronické hudby Iana Fuzzyho, který přijede na Flédu naposledy otestovat publikum před svým vystoupením na Citadele.

Podobnou hudební vlnu naladí také dj Ixer z pořádajícího Disharmonicu. Ixerův sound si oblíbili elektroclashoví Moimir Papalescu and The Nihilists, které doprovází při jejich vystoupeních. Ixer není na Flédě žádným nováčkem, v letošním roce se představil na první Elektře po boku nizozemského dje Sana nebo na prvních narozeninách Rádia Student spolu s legendárním projektem I am X.

Na brněnské publikum se těší také nejpopulárnější dj blanenského okresu Scorn. Po ročním pobytu v Irsku je pořádně nažhavený připomenout se clubberům, tak jak ho dobře znají - pořádnou náloží tvrdého rychlého techna, stoprocentním nasazením a bezprostřední komunikací s publikem. Nesmí chybět ani resident party Illumination Josef Sedloň z Roxy bookingu. Jeho hudební kariéra je úzce spjata již od počátku 90. let s pražským Radiem 1 a později i s agenturou Lighthouse.

Pro milovníky jemnějších a melodičtějších beatů je u předního baru připraven progressive a house scéna, na níž se představí Nelo, Flower a Yareck a náš host.

Žádného odpočinku se naopak nedočkáte v chilloutu Flédy, pro všechny milovníky drum`n`bassu tu roztočí bláznivé desky plné našlapaných lámaných beatů djka Ren.cz.a. a dj Holder a Miky.


Cena v předprodeji je 150 Kč a na místě za 199 Kč

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika