FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Alan Walker dorazí na 6. ročník festivalu Beats for Love

Alan Walker dorazí na 6. ročník festivalu Beats for Love
15. 01. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Rok 2018 sice sotva začal, léto se však nezadržitelně blíží a tak je třeba začít představovat jednotlivé umělce pro další ročník festivalu Beats for Love! Jeho organizátoři za posledních několik týdnů představili jména zastupující různé žánry, z nichž jednoznačně největším a nejznámějším je Alan Walker!
Do ostravské Dolní oblasti Vítkovice v červenci zavítá teprve dvacetiletý DJ a producent, jež se ve světě nejvíce proslavil se svým hitem Faded, který za 2 roky nasbíral na YouTube neuvěřitelných 1,4 miliardy zhlédnutí, 9 milionů lajků a získal platinovou desku v 10 zemích. Videoklip k tomuto tracku byl zároveň nejhranějším klipem za rok 2016 na TV Óčko. Ve stejném roce se Alan Walker umístil na 55. místě v žebříčku DJ Mag Top 100, přičemž v roce 2017 se mu povedlo postoupit ještě o 38 příček výše na současnou 17. pozici. „Tyto fakta jen potvrzují, že jde o jednoho z komerčně nejúspěšnějších producentů současnosti a my jsme moc rádi, že jsme ho pro náš festival získali,“ doplňuje ředitel festivalu Kamil Rudolf. 

Alan Walker

V září minulého roku vydal Alan Walker nový singl nazvaný All Falls Down, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Noah Cyrus. Ano, čtete správně, jedná se o mladší sestru slavné Miley Cyrus. Tento song rovněž stojí na počátku nové kampaně nazvané World of Walker, která bude obsahovat více nových singlů, videoklipů a dalších překvapení. Kdo ví, možná se od tohoto mladého Nora žijícího v Anglii dočkáme rovnou celého alba!

Vedle Alana Walkera vystoupí na Love stage také britský multiinstrumentalista Youngr, který při svých vystoupeních používá až 10 hudebních nástrojů. „O Youngra jsme letos hodně stáli, vždyť za minulý rok absolvoval na 80 vystoupení po celém světě včetně amerického a evropského turné, která byla beznadějně vyprodaná,“ představuje jednu z dalších hvězd Rudolf. Na Drum & Bass stage si tento rok svou premiéru odbude novozélandské duo The Upbeats, které mimo jiné stojí za drum & bass „hymnou“ posledních let nazvanou Dead Limit.

Jako už tradičně bude i letos součástí festivalu EDM & Trance stage, na které jako jeden z headlinerů vystoupí holandský DJ a producent Dannic. Odchovanec labelu Revealed Recordings toto vydavatelství již přerostl, vyšperkoval vlastní zvuk a založil si vlastní label nazvaný Fonk Recordings, který se ubírá krapet jiným směrem. Pravidelně se také umisťuje v žebříčku DJ Mag Top 100 DJs a se stejnou pravidelností vystupuje na festivalech jako Tomorrowland nebo Creamfields. Dalšího „šéfa labelu“ uvidíme a hlavně uslyšíme i na Techno stage, kam zavítá Luca Agnelli z Itálie. Ten vlastní vydavatelství Etruria Beat, mimo něj ale vydává také například na labelech Soma Records nebo Drumcode. Právě na Drumcode v roce 2014 vyšel jeho slavný remix na kultovní track Porcelain od Mobyho.

Festival Beats for Love se koná 4. - 7. 7. 2018 v industriálním parku Dolní Vítkovice, Ostrava. Téměř 400 umělců z celého světa vystoupí na více než 10 pódiích. Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 590 Kč + poplatky prodejce. V prodeji jsou i VIP vstupenky. Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na Facebook profilu www.facebook.com/beats.for.love.

Dodal: Beats for Love

BEATS FOR LOVE

Středa 4. 7. 2018 až Sobota 7. 7. 2018
Vystupují:
Galantis (SWE), Alan Walker (NOR), Roger Sanchez (USA), Sub Focus (UK), Youngr (UK), Kali & PETER PANN (SK), The Upbeats (NZ), Teddy Killerz (UA/RU), Jade (HU), Mindscape (HU), L 33 (BG), DANNIC (NL), Super8 & Tab (FIN), Rodg (NL), Sam Divine (UK), Dj Mad Dog (IT), Bass Modulators (NL), Luca Agnelli (IT), Lea Dobricic (SRB), Horacio Cruz (ES), Nãnci and Phoebe (UK), Demolition Man UK (UK), Aries (UK), Peppery (UK), Deekline (UK), The Swing Bot (FR)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |