Obsazení obou pódií Hardstyle Family Night

Obsazení obou pódií Hardstyle Family Night

02. 02. 2018  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Před pár týdny jsme vás informovali o plánované akci Hardstyle Family Night part 3. VS Czech This Future, která se uskuteční 16. února v pražském clubu Cover place. Pojďme se společně podívat na obsazení hardcorové Czech This Future Red Stage, na kterou přijalo pozvání 5 zahraničních hostů a jako hlavní host se představí americký Rob Gee!
Zahraničními hosty Czech This Future Red Stage jsou Rob Gee, Ysiss, Hard Effectz a Eddy Hardcore.

Je neurvalý, šílený a nebere si s ničím ani nikým servítky. Takový je americký rodák z New Jersey Rob Gee. Legenda early hardcoru stála u zrodu gabber scény a nejtvrdší elektronické hudbě se věnuje již přes dvě dekády. V Česku půjde na party Hardstyle Family Night part 3 vs. Czech This Future o jeho první klubové vstoupení.

Robert Gilmore alias Rob Gee začal hrát hip-hop a punk již v 15 letech. Později si však zamiloval gabber a hardcore sound, který s výše jmenovanými žánry začal kombinovat. A protože je to křikloun, podílí se na nejtvrdší elektronické hudbě nejenom jako producent a DJ, ale taktéž jako MC a zpěvák. 

Za svou kariéru spolupracoval s dalšími legendami early hardcoru jako Bassem-D & Kingem Matthewem, J.D.A. nebo Buzzem Fuzzem. Společně s Neophytem a Tieum je členem formace Riot Squad. Autor hitu Ecstasy, You Got What I Need je headlinerem tvrdší Czech This Future Red Stage.
 

Na té také vystoupí vycházející hvězdy uptempo hardcoru Eddy Hardcore, Yssis a Hard Effectz z Nizozemska. Eddy val Swol aka Eddy Hardcore vystoupí na Czech This Future již potřetí. Nevlastní bratr slavného Partyraisera si stejně jako on libuje ve zběsilém tempu ve stylu 200 bpm +. Tento mladík již vystoupil na mnoha slavných akcích.
 

Namátkou Nature One, Pandemonium nebo Dominator. A jelikož ho pod svůj booking ulovil Footworxx Sandyho Wareze, ještě o něm mockrát uslyšíme. Něžné pohlaví zastoupí na party sličná uptempo hardcore DJka Ysiss. I ona už má za sebou vystoupení na spoustě uznávaných akcích. Doslova na těch nejtvrdších.

Iris Vergouwe se již předvedla na akcích jako Hardcore4Life, Ground Zero Festival nebo Hardshock Festival.  Duo Anthony Plug & Giovanny Felida alias Hard Effectz si zahraje v Česku premiérově. I od něj můžete čekat uptempo hardcore nálož. Slyšet jste je mohli již na BKJN vs Partyraiser Festivalu. Nizozemská 
 

Za holandským projektem Hard Effectz se skrývá dvojice Anthony Plug a Giovanny Felida, kteří mají za sebou vystoupení již na několika velkých eventech v holandsku jako je BKJN vs Partyraiser, Dream Village Weekend, Overstuurd · Partyraiser 40 Years a nebo Nightmare v Rotterdamu. Z dvojice je víc aktivní Giovanny, který působí jako moderátor na hardcore radio.

Mezi prvními přijali pozvání kluci ze Slovenska Maverick a Strange Position. Před pár roky začal projekt Strange Position jako kombinace dvou producentů na Slovensku. Během jejich společného hraní se několik věcí změnilo, ale jedna věc zůstala - snaha zlepšovat produkci a zvuk. O tom, jak jim to společně jde, se můžete přesvědčit sami hned na začátku večera.

Další host, slovenský Maverick je jeden z pevných pilířů Braincrack Bross crew, technicky kvalitní Dj a producent je neoddělitelnou součástí každé akce, která je pod štítkem Braincrack Bross. Jeho láska k hudbě je tak velká jako láska k pizze. Má rád kvalitní hudbu ale v rámci hardcore nejradši hraje tracky od Ophidiana.

Domácí barvy hardcore scény budou hájit jen ti nejúspěšnější. Pozvání přijalo producentského duo, live act - Hungry Beats. Za tímto projektem se skrývá  Krist-Off společně s HDG z Prague Nightmare Crew / Brutale.  Kluci v současné době makají na novém albu. Už teď se můžete těšit, že na párty dovezou jen to nejtvrdší ze své nové tvorby. Hungry Beats se předvedou ve versus setu se svými kamarády The Butchers

Jako poslední se z domácích předvede Kurwastyle Project, který vzal v posledních letech útokem mezinárodní uptempo/terror scénu a právem si zasloužil místo u holandské Terrordrang Bookings Agency. Tato mladá naděje české hardcore scény se mj. může pochlubit pravidelnými vystoupeními v Holandsku, Německu nebo Polsku, z významných akcí můžeme jmenovat např. Masters Of Hardcore, Ground Zero, Exploration Festival, případně Noisekick's Terrodrang. Nekompromisní Kurwastylova produkce je běžně slyšet v setech djs jako F. Noize, Partyraiser, Tripped, Noisekick, Sjammienators nebo Chaotic Hostility.
 


Hardstyle Family Night Blue Stage bude reprezentovat všechny možné formy hardstylu. Jejím headlinerem bude vycházející hvězda Coonova labelu Dirty Workz Refuzion. Tento norský DJ, který vystoupil již na akcích jako DefQon.1 Festival, The Qontinent nebo Reverze a stává se čím dál tím slavnějším a populárnějším.

Mohou za to euphoric hardstyle tracky jako Ride, Without You a Follow Me. Jenom na tento subžánr se ale norský hudebník neomezuje. Svůj hudební přesah Refuzion dokázal trapstyle songem Bass Jam. Českou premiéru Refuziona doplní kvalitní support z Česka i Slovenska.

Hutné basy, přísné kopáky i líbivé melodie očekávejte od Mindjackera, Maicusse, Haevy Noizes, Hatoma, Vityho, George Crushera, Kizzaha vs. Upliftera, Dark Wizarda a Deela. Tahle parta vám zaručí, že uslyšíte euphoric, raw i early hardstyle od československé špičky.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDSTYLE FAMILY NIGHT VS CZECH THIS FUTURE

Pátek 16. 2. 2018
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
ROB GEE (USA), Ysiss (NL), Eddy Hardcore (NL), Hard Effectz (NL), Hungry Beats (CZ), The Butchers (CZ), KurwaStyle Project, Maverick (SK), Strange position (SK), Crane vs Korty (CZ)., REFUZION (NOR), Mindjacker, Maicuss, Heavy Noizes, Hatom, Vity, George Crusher, Kizzah VS. Uplifter, Dark Wizard, Deel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika